Goproo

Gürcan abi media markette silver modeli 800 tl ve gece çekimi blackten daha iyi bütcenize uygunsa kaçırmayın silver modeli yok denebilir.
Dündar ve İzzet teşekkür ederim.
Fatih kamış olayını askıya aldım bunun için.Benim hatun yıldönümü hediyesi alacakmış o yüzden ekim ayına kadar sabredicez🙂
Süleyman abi direk telefonla ipade aplication yükledim uzaktan kumanda olayını çözmüş olup ayarlarıda ordan yapmak daha kolay oluyor.
Hamdi abi 2 şey alırsanız şarj olayınıda garantilemiş oluyorsunuz.Birincisi kutudan çıkan pilin yedeği ama 1100 amp olan siyah değilde siyah beyaz olan media markette var 57 tl.İkinciside araç çakmak şarjı.Bence ilk bunları temin edin derim.

Şarj için 100-TL'na aldığım 12.500'lük PowerBank kullanıyorum Çoşkun, akşama kadar yetiyor

Her derde deva bir alet 😉

Bunu araştırıyım Süleyman abi.tavsiyen için teşekkür ederim.
2 adet pil ile ortalama 4 saat çekim yapabileceğimiz için avdaki süremizle uyum sağlamakta ama daha uzun süreli avlara gidişlerimizde lazım olabilir.

Bunu araştırıyım Süleyman abi.tavsiyen için teşekkür ederim.
2 adet pil ile ortalama 4 saat çekim yapabileceğimiz için avdaki süremizle uyum sağlamakta ama daha uzun süreli avlara gidişlerimizde lazım olabilir.

Rica ederim Çoşkun

Bu arada iki tane pil ile dört saat çekim yapamazsan hayal kırıklığına uğrama, fabrika verileri tutmuyor 😉

Ayrıca, hayatının balığını yakaladın, çekim yaparken pil bitti, herşey bitti 😀

PowerBank ile kesintisiz güç diyorum başka da bir şey demiyorum 👍👍

Coşkun hayırlı olsun. Güle güle kullan. Umarım trofeleri hem kamışınla, hem de Go-pro'nla çekersin, biz de seyrederiz.🙂

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şarj için şu adresteki kiti değerlendirebilirsiniz. Aldım, aldırdım sıkıntı yok 😀 Şu an elimde 1 adet orjinal+ 1 adet kit(2 adet batarya) + 1 adet wasabi batarya var. Toplamda 4 adet batarya ile günümü kapatıyorum.

(link)

Süleyman abi hayatımın balığı olsa olsa ya levrek olur ya eşkine ya mırmır🙂)Dediğin doğru fabrika verileri tutmaz ama şimdilik bütçe dahili yedek pil oluyor🙂İlerleyen zamanlarda güç ve aparat ekipmanlarına bütçe ayıracağız.
Teşekkürler Sabahattin abi değişik çekim planlarım var🙂balığın yeme saldırmadan önce neler yaptığı ve sonrasında yeme saldırması gibi.
Hakan teşekkür ederim.
Mehmet verdiğin linke bakıcam teşekkür ederim.

Güle güle kullanın hayırlı olsun.Bitanede bana lazım kara avlarımızda kullanmak için istiyorum tüfek namlusuna monte edeceğim ama ne zaman alınır bileme 🙂

Teşekkürler Osman bey.yazdığım gibi media markette hero3 silver modeli 800 tl bence kaçırılmıycak bir fırsat

Back