Görüş ve fikir önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi tercih olmalı ?

• Toplam katılım
    5
Apia foojin z ömür boyu garanti veriyor. Kılıfın içerisinde garanti belgesi mevcut. Fakat allah korusun herhangi bir sıkıntılı durumda nereye başvurulur bir bilgim yok. Türkiyeye getiren bir mağaza var orayla irtibata geçilip japonyadan tedarik edilebilir diye düşünüyorum ama yine de bir sormak lazım.
Hangi site olduğunu öğrenebilir miyim peki ? En azından yedek uç parça garantisini sorayım kendilerine.

Tonguç balıkçılık getiriyor diye biliyorum. Ben de oradan aldırmıştım.
Çok teşekkür ederim hocam. Kendileriyle bir görüşeyim. En azından yedek uç parça konusunda yardımcı oluyorlarsa foojin z neon knighta yönelirim. Bu arada sizin de fikrinizi almak isterim aklınızda söylediğim kriterlere uygun markada bir kamış var mıdır acaba ?

Bugün siparişi iptal ettim ve apia foojin'z neon knight 83l model kamışı almayı düşünüyorum. Fakat ağırlık olayı beni çok tedirgin ediyor. Exist 22 2000dp 155 gram ve bu kamış 128 gram, toplamda 283 gram oluyor ve kafamda soru işareti bırakıyor. Evet belki de lrf-hrf-light spin disiplinlerinin neredeyse hepsini yapmama imkan kılıyor hatta üretimde kullanılan malzemelerin kalitesi, halkalar, halka ayakları ve atar aralığı her konuda tatmin edecek gibi duruyor. Fakat iptal ettiğim apia grandage ruthless ya da yamaga 85 tz nano gibi hafif olup, halka ve halka ayakları torzite veya titanyum olan, 1-20/2-21/3-24/1-18/2-18 gibi atar aralıklarına sahip, torayca t1100g-m40x vs. en az 4-5 adet en üst kalite karbon malzemeden üretilip yedek uç imkanı sunan bir kamış bulamadım. Bu konuda tek handikapı ağırlığı olan kamış apia foojin z neon knight galiba 🙁

Üstadım merhaba, ben LRF disiplini ile avlanmıyorum fakat kamışlar hakkında genel görüşüm şu ki; bu gramajlarda insanı yoran şey takımın ağırlığından ziyade makina kamış uyumsuzluğu ve kamış dengesizliğidir. Araştırma yaparken bu konuyu mihenge almanızı öneririm.

Üstadım merhaba, ben LRF disiplini ile avlanmıyorum fakat kamışlar hakkında genel görüşüm şu ki; bu gramajlarda insanı yoran şey takımın ağırlığından ziyade makina kamış uyumsuzluğu ve kamış dengesizliğidir. Araştırma yaparken bu konuyu mihenge almanızı öneririm.
Kamış ve makine süper uyumlu oldu. Bugün 3. avıma gittim. Denge konusunda hiçbir sıkıntı yok. Aksine kuş tüyü gibi hissettiriyor. Wtd, popping, silikon sektirme konusunda gayet başarılı bir kamış. İlk başta tereddütte kalmıştım. Fakat kamışa da makineye de aşık oldum desem yeridir. Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.

Kamış ve makine süper uyumlu oldu. Bugün 3. avıma gittim. Denge konusunda hiçbir sıkıntı yok. Aksine kuş tüyü gibi hissettiriyor. Wtd, popping, silikon sektirme konusunda gayet başarılı bir kamış. İlk başta tereddütte kalmıştım. Fakat kamışa da makineye de aşık oldum desem yeridir. Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.
Güle güle kullanın trofesi bol olsun. Hangi marka - model kamış tercih ettiniz?

Şöyle bir baktım da internetten maşallah çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın tekrar.
Çok teşekkür ederim hocam sağ olun. Umarım uzun yıllar boyunca bu takımla güzel avlara imza atarım. Yedek uç parça da arkadan geliyor şu anda. Hadi hayırlı olsun. Almak isteyene şiddetle tavsiye ederim. Kamış hiç 128 gram gibi değil bu arada. Sanki 90-100 gr bir hissiyatı mevcut. Silikonlarda, micro jiglerde, dalarlı-su üstü maket yemlerde çok iyi iş yapıyor. Sahtelerin aksiyonunu direkt olarak hissediyorsunuz. Özellikle 12-13 gram ağırlığa sahip sahteler tam da biçilmiş kaftan.

Back