Gosen x8 / Gosen w8 farkı

onurkacmaz

Yeni Üye
Tepki
4
Ödül
5
merhaba arkadaşlar.
Gosen x8 ve w8 arasında fark var mı acaba?

Dosyalar

• 110000511935618.jpg
    110000511935618.jpg
    20.6 KB · Okunma: 7
  • gosen-w8-cast-ip-misina-150m-multi-pe---224d-.jpg
    gosen-w8-cast-ip-misina-150m-multi-pe---224d-.jpg
    61.9 KB · Okunma: 7
şu an Japonya dahil piyasada nedense W8 Gosen yok ama ben aynı olduklarını düşünmüyorum zira ikisi birden piyasada varken fiyat farkları çok fazla idi. Bir çok markanın farklı kalitelerde ipleri oluyor ben durumu ona bağlıyorum. Bildiğim kadarıyla roots Gosen için giriş seviyesi denilebilecek ucuz olan modellerden. Kullanıp memnun olanı duymadım ama şikayet edeni duydum.

şu an Japonya dahil piyasada nedense W8 Gosen yok ama ben aynı olduklarını düşünmüyorum zira ikisi birden piyasada varken fiyat farkları çok fazla idi. Bir çok markanın farklı kalitelerde ipleri oluyor ben durumu ona bağlıyorum. Bildiğim kadarıyla roots Gosen için giriş seviyesi denilebilecek ucuz olan modellerden. Kullanıp memnun olanı duymadım ama şikayet edeni duydum.
Spinde Gosen w8 kullanıyorum, memnunum. Şimdi kurşun arkası için takım yapıyorum ama w8 şu an piyasada yok. X8 yerine bu fiyat skalasında başka bir ipe mi yönelmeliyim?

Spinde Gosen w8 kullanıyorum, memnunum. Şimdi kurşun arkası için takım yapıyorum ama w8 şu an piyasada yok. X8 yerine bu fiyat skalasında başka bir ipe mi yönelmeliyim?
Hocam tamamen tahmin yürüterek söylüyorum w8 in şuan Gosen de karşılığı answer serisi gibi geliyor bana onun da Answer jigging 0.8 pe yada 1 pe sini alıp önüne şok yaparak kullanabilirsiniz daha ekonomik olsun derseniz root serisi var ama beklentinizi karşılamama ihtimali yüksek..

Hem spinde hem lrf de Varivas kullanıyorum ikisinden de aşırı memnunum. Tavsiye ederim.

Back