Tebrikler Hasan
Güzel avlar yapmışsın..
Daha da güzelleri rast gelsin
Minik yavruya da eğitim hayatında başarılar dileriz, tabii size de.. 🙂
Sen sen ol, paslanan iğnelere devam et.
Bu şekilde ağzında iğneyle giden balığın iğneden kurtulma şansı olacaktır..
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim şeref abi.benim yem açısından ağırlıklı tercihim sübyedir.sübyenin yem olarak kullanılacağı birincisi süt beyaz renginde sırt kısmı ikincisi beyaz gri bacaklarıdır.sübyenin diğer adı ( mürekkep balığı ) ince bir zarın içinde mürekkebi vardır.bu mürekkeb aşırı siyahtır ve balıkçıların ağlarında toplanırken ve kasalanırken illaki bir kaçı patlar ve mürekkeb sübyeye bulaşır.sırt kısmı aynı tabak gibidir düz beyaz ondan çıkar ama bacak kısımlarında mürekkep biraz kalır.ben paslı iğneyi burda değerlendiriyorum.paslı iğnemi süt beyaz sırtta kullandığımda iğnem belirgin ve görünür oluyor.bence iğne ile yem arasındaki renk kombinasyonu çok önemli.eğer ucu körelmemişse paslı iğne boru kurduna yengece mamuna güzel gider ama sübyede zorladığım için bir müddet sonra değiştiriyorum.sizinde vurguladığınız nokta çok önemli tabiki.işin birde balığın ağzında kalınca iğnenin erime süresi gibi vicdani bir boyutu var.bu ikisi arasında bir dengeyi tutturmaya çalışıyorum ben paslıda olsa ucu keskinse kullanmaya çalışırım para verdim sonuçta.şeref abi inanınki bu konuya çok dikkat ediyorum.