Güvendiğiniz siteler ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreLrf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EmreLrf

Yeni Üye
Tepki
12
Ödül
5
Herhangi bir parça ya da takım oluşturmak istediğiniz malzemeleri hem kargo hem de fiyat,içerik açısından terci ettğiniz siteler hangisidir ?
Örneğin ben, sürat kargo ile çalışan sitelerle, alışveriş yapmadan kaçınabilirim. Kara delik gibi mübarek yahu Eskişehir'e gitti envanterler.. Sonra geri geldi tam 10gündür elime geçmedi.Tabi alışveriş yaptığım firma suçlu değil, lanet kargo şirketi suclu.

Albashop, spotbalık, av marketi ... yaptığım alışverişlerde bir sıkıntı cıkmadı.

Benim diye övünmeyeyim ama www.hedefbalik.com sitesi bana aittir. 🙂
Sizin canlı yardım kısmında duran kim bilmiyorum ama sağolsun çok dürüst biri her zaman hal hatrını sorarım.. Geçenlerde ayıptır söylemesi 100lira kadar alışveriş yaptım sitenizden.. Sizden bir ricam var. Gerci canlı yardım'daki kişiyede söyledim.. Bu hobi kanolarından Türkiye'ye getirme imkanınız olsa keşke, 2000-3000tl civarlarında satılsa ne güzel olurdu.. İnternette var ama güvenemedim ve çok pahalılar..

Son düzenleme:
Sizin canlı yardım kısmında duran kim bilmiyorum ama sağolsun çok dürüst biri her zaman hal hatrını sorarım.. Geçenlerde ayıptır söylemesi 100lira kadar alışveriş yaptım sitenizden.. Sizden bir ricam var. Gerci canlı yardım'daki kişiyede söyledim.. Bu hobi kanolarından Türkiye'ye getirme imkanınız olsa keşke, 2000-3000tl civarlarında satılsa ne güzel olurdu.. İnternette var ama güvenemedim ve çok pahalılar..
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kano işi biraz zor 🙂

Back