GÜVERCİNLERİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efendim kuşların oyunlarının özellikleri kısaca anlatayım,beyazlar göklere ve dumanlılara göre daha calıskan bol seferli kuşlarıdr,gökler ve dumanlılarda hızlı ve seri hayvanlardır atmaları çok iyi seferleri uzundur.tipleri bozuk olsada havada sergiledikleri performanasla adamın aklını başından alırlar,bizim içinde önemli olan kuşun performasıdır,rengin ve tipinin bi önemi yoktur.

kardeşim bu aralar uçurdugun kuş varmı izlemek isterim tabi istanbulda yada yakınında oturuyosan malesef bende şuaralar oynayanda uçanda yok hepsi yavruda 🙂

ben boluda yaşıyorum,şuan uçan kuş yok malum hava kış ve günler kısa,yazın illaki olur.3-5 tane uçan beklerım bolu ya,balığa da gidebiliriz 🙂

ben boluda yaşıyorum,şuan uçan kuş yok malum hava kış ve günler kısa,yazın illaki olur.3-5 tane uçan beklerım bolu ya,balığa da gidebiliriz 🙂
sağol kardeşim nasip kısmet inşallah.umarım yolum düşer güzel kuşlarını bir çay eşliğinde seyrederiz balık muhabetti de güzel olur aslında yada tüfekle av da yaparız tabi av sahası varsa bolu o konuda baya bi sıkı bölge.😀

kara avcılığı yapılan bölgeler var ben gidemıyorum,sizin köpek varmı?

Bende bunlardan vardı...Sağolsun Urfalı bir arkadaşım memleketinden getirdiği kuşlardan vermişti.....Hem yerde, hem havada on numara kuşlardı...

İnşallah emekli olduğumda imkan bulurda tekrar beslemek nasip olur
..

0003n.jpg

adszwq.png

kara avcılığı yapılan bölgeler var ben gidemıyorum,sizin köpek varmı?

köpek bende yok ama arkdaşlarımda var ben hayvan besleme hakkımı güvercin den yana kullandım köpek apartmanda olmuyo ama ayarlarız sorun yok oraya bi yolumuz düşsünde 🙂

İshak bey sizde Şebab kuşları beğeniyorsunuz,şebab arapçada güzel anlamına gelir,artık emekliliğnizde beslemeniz dileklerimle.

Back