Güzel bir levrek hikayesi

jaas

Aktif Üye
Tepki
646
Ödül
103
Merhaba sevgili dostlar,
Uzun zamandır levrek peşinde koşmama rağmen bir türlü baklacıdan öteye gidememiştim. Bugün saros da hava çok sert ve herşey uygundu. Sabah 4:30 kalkış 6 da meradaydım. İlk atışlarda sahteyi melanur ve sargozlar rahat bırakmıyordu. Bir ara kiloya yakın bir sargoz bindi oltaya fakat hedef levrek olduğundan alıkoymadım. Dönüş yolunda tüm taşların etrafını yoklarken kalama sesi başladı. Çevrem o kadar kayalık ve dalgalıydıki nereden kıyılatacağımı bilemedim bir an. Neyseki bir kayanın arasına çektim. Telefonu bir taşın üzerine koyup balığı ve kendimi çekerken telefonuda orada unutup🙂 dönüş yoluna geçtim. Arabaya geldiğimde telefon yok ve benden 7000 adım uzakta. Birinden rica edip eşimi aradım çünkü konum bilgisi kendisinde vardı. Neyseki o gelince telefonuyla birlikte tekrar meraya yürümeye başladım. Deniz çok kabarmış ve bir zorlu bir geçişte 2 kez düşmekten kurtulamadım. Neyseki ufak sıyrıklarla atlattık ve telefonu bıraktığım kayanın üzerinde buldum çok şükür. Sonra tekrar dönüş yolu🙂 20 bin adımla av macerası biraz uzun sürdü ama unutamayacağım bir anı daha biriktirdim. Balık tartamadım fakat 56 cm geldi. Peşinde olanlara rastgelsin kalın sağlıcakla.

Dosyalar

• 10EE3595-0B9B-42DA-98A4-9CF5141C73D1.jpeg
    10EE3595-0B9B-42DA-98A4-9CF5141C73D1.jpeg
    104.6 KB · Okunma: 173
  • 7B3A0375-A774-4B14-9B15-5D7FAEDBDBCD.png
    7B3A0375-A774-4B14-9B15-5D7FAEDBDBCD.png
    231.2 KB · Okunma: 178
Çok keyifli bir av olmuş tebrikler
Balıkta, gülümseyen yüzünle sen de harika görünüyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yavuz tebrikler kardeşim... Bu sene Levreğe doydum Allaha şükür. Ama balıklar hep aynı boylarda standart 55 e bağlamış... 65 liklere paşa muamelesi yapmak zorunda kaldık bu sezon !

Yavuz tebrikler kardeşim... Bu sene Levreğe doydum Allaha şükür. Ama balıklar hep aynı boylarda standart 55 e bağlamış... 65 liklere paşa muamelesi yapmak zorunda kaldık bu sezon !
Çok teşekkürler Akif abi. Ben daha doyamadım ne yalan söyliyeyim🙂 Bütün yaz baklacı ve ispendek den öteye geçemedim.

Son düzenleme:
Back