Hafif ve Güçlü bir Spin Takımı

Fatih bey yeni makineniz hayırlı uğurlu olsun kendim almış kadar sevindim ve tatmin oldum açıkçası.. 🙂 :-D bu arada çok güzel bir fiyata almışsınız gümrüğe takilmamasida ayrı bir guzellik olmuş en yakında bir av güncesinde güzel bir trofe ile makinenizi sergilersiniz.. Rastgelsin..

Arkadaşlar ,
Makina olayını da çok yakın bir tarihte haloluyor , inşallah.

Şimdi sıra geldi ÖRGÜ MİSİNA' tavsiyelerinize ,

Şimdiye kadar , ben hep Çin'den getirttiğim , ucuz , ürünler kullandım. Haa.... kaliteli markalı ürünlere nazaran , daha kısa sürede tüylenme , vb. deformasyona uğruyorlar. Ben de hemen değiştiriyordum.

Ama şimdi durum farklı , biraz kaliteli uzun ömürlü , ve kuş gözü , tüylenme , renk atması vs. daha dayanıklı bir ürün kullanmak istiyorum.

Aklımdan geçen misina "Berkley Whiplash Örgü Olta Misinası 300mt. 0,06.mm. Bu misana için gerçek kalınlığı 0,20 civarında olduğu söyleniyor. Spin için biraz kalın olmaz mı diye düşünüyorum.

Tereddütte kaldım açıkçası...?

Berkley Whiplash Pro 0,06 yı uzun yıllardır kullanıyorum. Bu inç - mm durumu çok karmaşık. Normalde 0.06 inç (1 inç =2,54 cm) yaklaşık 0,15 mm'ye karşılık geliyor. 0,15 mm spin avcılığında çok iyi bir kalınlık. Diğer taraftan geçen sene Başka bir Whishplash Pro almaya niyetlendim. Amerikada'ki Tacklewarehouse da bu marka misinede kalınlık 0,15 mm yazıyordu. Ben de mm yi görünce aldım. Gele gele bir halat geldi. Üzerinde mm olarak yazmasına rağmen, misine kalınlığı 0,15 mm değil, kesinlikle 0,15 inç yani yaklaşık 0,38 mm idi. Neyse koydum bir kenara tekneden jig yapınca kullanacağım. En güzeli görerek almak. Ama Berkley Whiplash Pro kullandıklarım içinde en iyisi...

Fatih Bey hayırlısı olsun bende bu aralar stradic fk 4000 ile 3000 arasında kaldım.832 Sufix 0,20 misinayı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar herhangibir sorunla karşılaşmadım fakat zamanla renk atması oluyor..Yeni makinanızla bol trofeli avlar dilerim

Fatih bey en güzelini yapmışsınız, sizi canı gönülden tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum. Yeni makinanızın bol trofeli avlara vesile olmasını dilerim 😉

Fatih bey yeni makineniz hayırlı uğurlu olsun kendim almış kadar sevindim ve tatmin oldum açıkçası.. 🙂 :-D bu arada çok güzel bir fiyata almışsınız gümrüğe takilmamasida ayrı bir guzellik olmuş en yakında bir av güncesinde güzel bir trofe ile makinenizi sergilersiniz.. Rastgelsin..

Teşekkürler Taha Bey ,
Daha önce de , yurt dışından makina getirttim.
Bu boyutta ki hiç bir kutu , şimdiye kadar gümrüğe takılmadı.

Güzel dilekleriniz için ve ayrıca beni gaza getiren , motive edici güzel mesajınız için ayrıca teşekkür ederim.

Fatih Bey hayırlısı olsun bende bu aralar stradic fk 4000 ile 3000 arasında kaldım.832 Sufix 0,20 misinayı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar herhangibir sorunla karşılaşmadım fakat zamanla renk atması oluyor..Yeni makinanızla bol trofeli avlar dilerim

Ağırlıkla ilgili bir sıkıntınız yoksa 5000 alın
Ben de Stradic 5000FJ var.
İnanın satmaya kıyamadım.

Bu arada 4000 likler ile 5000 likler aynı boyutta.
Ağırlıkları farklı. Ama kesinlikle tavsiye ederim.

Fatih bey en güzelini yapmışsınız, sizi canı gönülden tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum. Yeni makinanızın bol trofeli avlara vesile olmasını dilerim 😉

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bun dan sonrası bize kaldı.

Hani malzemeye bulacak bahane de kalmadı...👎

İnşallah hoşunuza gider bi bakın bizede bilgi verin ama momoi , YGK , VARİVAS. , PAWOR PRO Z. , yerini tutamaz gibi

Misinayı begendigimi söyleyebilirim.
İlk denememde , kus gozü , kusma vs. hicbir olumsuzlukla karşılaşmadım.
Satan magza abim , ben de 0,20 sini kullanıyorum , renk atması elbette oluyor ama , saglamlıktan yana sıkıntısız bir ürün demişti.
Kamışı cok beğendim. 10 numara kamış diyebilirim.
10 gr' ve üstü sahteleri rahatlıkla atabiliyor. 18-25 gr. Aralığında ise resmen sow yapıyor.
10 gr. Altı sahte atışları , icin iyi seyler soylemek mümkün degil tabi.
IMAG0410.jpg IMAG0409.jpg

Back