Hafta Sonunu Iple Çekenler (mono Misina Da Olabilir)

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Tepki
3,358
Ödül
113
Bende Pazartesi'den itibaren başlayan, Cuma akşamı yaklaştıkça zirve yapan bu bekleyiş, sürekli hava ve rüzgar durumu takibi, ona göre mera seçimi, eksik gediklerin sipariş verilmesi, hanımı ikna senaryoları, ya bir aksilik olur da gidemezsem endişesi vs vs. Bu nasıl bir hastalıktır. Resmen çocuk gibi oldum. Hafta sonu mutlaka o olta suyla buluşmak zorunda. Yoksa bütün haftam kötü geçiyor.
Tavsiye edeceğiniz bir ruh hastalıkları uzmanı var mı?
Daha Çarşamba bugün.

Bende Pazartesi'den itibaren başlayan, Cuma akşamı yaklaştıkça zirve yapan bu bekleyiş, sürekli hava ve rüzgar durumu takibi, ona göre mera seçimi, eksik gediklerin sipariş verilmesi, hanımı ikna senaryoları, ya bir aksilik olur da gidemezsem endişesi vs vs. Bu nasıl bir hastalıktır. Resmen çocuk gibi oldum. Hafta sonu mutlaka o olta suyla buluşmak zorunda. Yoksa bütün haftam kötü geçiyor.
Daha Çarşamba bugün.

Tavsiye ederim ;
Kendisi hem doktor (??) hem balıkçı 🤣🤣🤣🤣

(link)

Son düzenleme:
@Nedim Ceylan abi tavsiyem cocuk yoksa yengeyi balığa alıştırmak. ben tam alıştırdım derken rabbim baba olmayı nasığ etti cok şükür. o gun bu gun tam da senin belirttiğin duygular içindeyim. şimdi evlat 4 yaşında alıştırmalara da onu da ekledim. 3 seneye tedavi biticek inşallah ( hastalığı onlarada bulaşdırıyorum ) 😉😉:krsn::krsn:

@Nedim Ceylan abi tavsiyem cocuk yoksa yengeyi balığa alıştırmak. ben tam alıştırdım derken rabbim baba olmayı nasığ etti cok şükür. o gun bu gun tam da senin belirttiğin duygular içindeyim. şimdi evlat 4 yaşında alıştırmalara da onu da ekledim. 3 seneye tedavi biticek inşallah ( hastalığı onlarada bulaşdırıyorum ) 😉😉:krsn::krsn:
Allah bağışlasın yavrularımızı. Benim de bir kızım var. İşte onun hafta sonu kursu var, oraya götürmem lazım onu. İllaki bir misafir eksik olmaz çok şükür hafta sonları. Kala kala 2 saatlik sabah suyu zamanım var. Olsun yeter bana.

Bende konuya müdahil olayım 🙂

Allah bağışlasın yavrularımızı. Benim de bir kızım var. İşte onun hafta sonu kursu var, oraya götürmem lazım onu. İllaki bir misafir eksik olmaz çok şükür hafta sonları. Kala kala 2 saatlik sabah suyu zamanım var. Olsun yeter bana.

Bende aynı şekilde yapıyorum. Mümkünse hem cumartesi, hem pazar sabah erkenden başlıyorum çalışmalara 🙂 Sabah suyu biter ben evde olurum. Hatta akşam suyunda avlanmaya hasret kaldım bile diyebilirim.

Esasında bir çok hobidaşın sorunu olan " izin " problem değil bizim ailede ama yine de 7 yaşındaki kızımla zaman geçirmek paha biçilemez 🙂

Daha Çarşamba bugün.

bu hastalığın tek ilacı deniz ve balık. denizin kokusu - dalgası. balığın kovadaki şıkırtısı.
valla benim için dahada zoru tüm hafta bekledikten sonra o gün o saat geldiğinde tüm takımlar kapıda hazır iken < ben balığa gidiyorum > demek.
bide o kadar hazırlığı - üstümde tedbili kıyafeti görmelerine rağmen > nereye gidiyorsun sabah sabah < sorusu yokmu.
çekip vursunlar beni.
kırk satırmı - kırk katırmı sorusu daha kolay.

Back