Hakaret & ZORUNLU AÇIKLAMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uygr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Uygr

Aktif Üye
Tepki
249
Ödül
73
(link)
Yukarıda bağlantısını verdiğim başlıkta bir kişi tarafından hem ülkemize hemde devletimize hakaret ve aşağılama içeren mesajlar atmıştır.

İktidarı vs eleştirmek başka şeydir ülkemizi ve devletimizi aşağılamak başka şeydir.
Bu şahsın hem ülkemize hemde devletimize ayrıca da bana yapmış olduğu hakaretlerin ekran kaydı alınmış olup, ilgili makamlara bugün içerisinde iletilecektir.

Beach Clup mafyaları konusunda ısrarla yazdığım "HUKUK ve HUKUKU ÇALIŞTIRALIM" düşüncemi nasıl hayata geçirdiğimi kendisi çok net bir şekilde anlayacaktır.
Bundan sonrası hukukun konusudur.

Herkese bol trofeli avlar.

Konu ile ilgili başvuru CİMER üzerinden İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA forumdaki yazıların ekran kayıtları ile beraber yapılmıştır.

Fikirlerimizi beğenmek zorunda değiliz ama o hakaretlerin bir karşılığı olacak elbette.

Hem forumda hemde özelden yazılan hakaretlerin hesabını hukuk karşısında verecek ilgili kişi.

Son düzenleme:
tartışmanın çok çok gereksiz uzadığını düşünüyorum. neredeyse hepimiz koca koca insanlarız. hepimiz belirli bir siyasi düşünceye, belirli bir ilkeye bağlıyız. burada balık için bulunuyoruz ve üzülerek söylemeliyim ki konuyu buraya taşıdığım için pişman oldum.

Dostum bende buralara gelmesini istemezdim.
İlgili sahsın kendisine tek bir hakaretim yok. Tüm yazışmalarım orda.
Hukuku çalıştıralım ülkemizi sahillerimizi bunlara bırakmayalım dedim tüm mesajlarımda.
En son mesajlarında yazdığı hakaretler orada. Ettiği küfür ve aşağılamalar orada.

Elbette hukuki bir karşılığı olacak.
Şu güzel forumda gelinen duruma bak.

Ben Cimer'e ekran görüntüleri ile beraber başvuru yaptım.
Öğleden sonra da avukatım ile görüşüp yapılan hakaret ve edilen küfürler için inceleme ve dava konusunu görüşeceğim.

Benim adıma başlık açtığını söylediler. @agartan üstada söyledim ama okumadı henüz. Bir yetkili görür de kitler umarım. Merak etme ben burada uğruna başlık açılacak kadar mühim bir şahsiyet değilim ASLAN.

Israrla insanları kışkırtma peşindesin. Güzelim forum diyorsun, şahıs özelinde başlık açıyor, insanları şahsi sorununla oyalıyorsun.
Madem Cimer, avukatların ve tüm hukukçuların nezdinde şikayetçi oldun, madem artık konu hukuku bağlıyor, burada neyin peşindesin hala?
Sabah akşam sanal platformlarda insanları provake etme, klavyenin başında sağa sola, mafyaya gider yapma, vatandaşı şikayet etme gayen olabilir. Yaşam felsefen bu olabilir. Buna kimse karışamaz ama yeter, insanları esir alma burada, balık forumunda.
Cimer, AİHM, avukatlar, barolar, hukukçular, inceleme dosyası, dava konusu, yap her şeyi, seni tutan-engelleyen yok ASLAN.
Ama son kez yineliyorum, kendi şahsi sorununla buraları esir alma, insanları oyalama.
Senin yüzünden kendimi önemli şahsiyet zannedeceğim yahu. Uğruna başlık açılan mühim birisi. Şaka şaka ASLAN, sıradan vatandaşım ben. hahahahahahaa

Bir yetkili kitlesin artık şu başlığı, konu madem yargıda.
Maltepe Av Raporu'mu da yazdım. Hadi ben ormanıma, rakıma, sanat müziğime kaçar, umarım bu başlık da ben yokken iyice uzamaz, ekşimez. 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back