Hamile Levrek

Onur merhaba.🙂
Bu kaçıncı salışın?🙂
İlk miydi?🙂

Tebrikler balık yakışıklı davranış yakışıklı. Ellerinize sağlık....

Tebrikler Onur..
Tekne çok güzelmiş yenisi daha da güzeldir eminim.. Bol balıklı avlarında kullanırsın inşallah..
İlk raporunda yakala bırak harika bir giriş oldu sevindim açıkçası..
Teknedeki livar da tertibatta tam profesyonel, eminim sıklıkla yakala bırak yapıyorsundur..
Bu davranışın hepimizin kulağına küpe oldu 🙂

Tebrikler
Doğa ya yaptığınız bu olumlu duruşunuz için sizi kutlarım.
Belki de onun yavrularından birini ben yakalarım 🙂
Boyunuz bence uzadı !!! fiziksel değil ama adamsal boyunuz için geçerli olacaktır 🙂

Öncelikle avınız ve detaylı video anlatamınız için ve tabikide duyarlı davranışınız için tebrik ederim. Herkes Levrek yakalayabilir ama çok az insan sizin yaptığınızı yapar. Bence bu çok da mühim....

Avlarınızın daim olması dileği ile...Rastgele...

Öncelikle avınız ve detaylı video anlatamınız için ve tabikide duyarlı davranışınız için tebrik ederim. Herkes Levrek yakalayabilir ama çok az insan sizin yaptığınızı yapar. Bence bu çok da mühim....

Avlarınızın daim olması dileği ile...Rastgele...

sevgili kardeşim yazına izninle bi yorum yapayım Herkes levrek yakalayamaz bir her levrek yakalayada bu levreği salamaz. bunları yapmak için bence gerçekten aşırı duyarlı olamak gerekir 🙂 ben videoda şok oldum tekrardan tebrikler.

not 2 buçuk yıl peşinden gitmediğim yer kalmadı sonunda geçen sene tanıştım kedileriyle inanılmaz bir hazdı umarım herkez bu zevki yaşar ama çok zorbe🙂

Bülent abi teşekkür ederim.

Benim bildiğim ve gördüğüm, yumurtalı levrekler, erkek levreklere göre daha kolay yakalanıyorlar.
Şöyleki klasik 3lü takım ile, mamun kullanarak kıyıdan levrek tutan çok kişi gördüm.
İstisnasız yakalanan balıkların hepsi yumurtalıydı.
Bana göre bunun sebebi, yumurtalı balık normal halinden daha zorlu bir dönemde olduğu için avcılık becerisi biraz düşüyor ve biran önce karnını doyurabilmek için yem ayırt etmeksizin karşısına çıkan yeme saldırıyor.

benim yazdıklarım Mersin üniversitesinde bir tez çalışmasnın sonuçu idi,,
tabii kayideler istisnaları bozar derler,,sanırım dişilerin az yakalanmasından bahsedilmmesi ,yumurta dökecekleri zaman kıyılara yakın yerlere geldiklerinden ve o anda yeme kayıtsız kalmalarından bahsediliyor...
ama burada benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta;(pek arkadaşlar değinmemiş)en az bir defa üremeleri için 1 yıl fazla yaşam şansı tanınması,yani normal limitleri 5 cm geçmek ve öyle salmak.....🙂🙂
geri saldığın levrek tam benim dediğim kıstaslara uyuyor yani limitlerden büyük ve sayende bir üreme şansı daha elde etti ,,seni bu yönden tekrar takdir ve tebrik ediyorum

Çok ONUR'lu bir davranış. Levrekler adına teşekkür ederim. Umarım şansın her zaman açık olur. Tebrik ederim arkadaşım.

Back