Hangi balık Hangi sahteye Gelmiş Foto-

Fujın Baby Squıd Jıg 10 gr olması lazım

Dosyalar

• IMG_4939.JPG
    IMG_4939.JPG
    46.2 KB · Okunma: 615
Jig ters degil alttaki üçlü igneyi çıkartıp yerine asist igne baglanmis, ayrica cok basarili jigler👍

Balığı yakalayan iğne üçlü gibi duruyor, ( orada balığın takıldığı iğne ile jig arası bağlantıda ip göremedim ondan böyle yorum yapıyorum 😉 )
Asist te altta kalmış yani arkadaşın dediği gibi ters takmış deneme yapmış olabilir belkide, yada yanlış takmış ta olabilir
Ancak dediğiniz gibi de olabilir çünkü göz görüntüsü normalde alt tarafta 😉 üçlü iğneye yakın tarafta ama burda asiste daha yakın
Dolayısı ile iki asist le çalışmış ta olabilir

face e koyup sormak lazım

tersmi takılmış yoksa farklımı takılmış yoksa

😆😆😆😆

img_4939-jpg.76618

img-20180105-130814.jpg

bazın tekli iğnenin parlak kısımlarından daha fazla faydalanmak amaçlı ters kullanabiliyorum, bir kaç denememde tutmuştu. Önde kalan üçlü iğne ile de yakaladığım oldu ( buradaki gibi) arkada kalan tekli ile de yakalama fırsatım oldu, denemenizi öneririm.

Son düzenleme:
Balığı yakalayan iğne üçlü gibi duruyor, ( orada balığın takıldığı iğne ile jig arası bağlantıda ip göremedim ondan böyle yorum yapıyorum 😉 )
Asist te altta kalmış yani arkadaşın dediği gibi ters takmış deneme yapmış olabilir belkide, yada yanlış takmış ta olabilir
Ancak dediğiniz gibi de olabilir çünkü göz görüntüsü normalde alt tarafta 😉 üçlü iğneye yakın tarafta ama burda asiste daha yakın
Dolayısı ile iki asist le çalışmış ta olabilir

face e koyup sormak lazım

tersmi takılmış yoksa farklımı takılmış yoksa

😆😆😆😆

img_4939-jpg.76618

img-20180105-130814.jpg
Ayni jigden bende kullaniyorum da o bakimdan oyle bi yorum yaptim denemeye acik seyler 😀

Back