Jig ters degil alttaki üçlü igneyi çıkartıp yerine asist igne baglanmis, ayrica cok basarili jigler👍Jigi ters takmak, bilerek uyguladığınız bir yöntem mi?
Jig ters degil alttaki üçlü igneyi çıkartıp yerine asist igne baglanmis, ayrica cok basarili jigler👍
Ayni jigden bende kullaniyorum da o bakimdan oyle bi yorum yaptim denemeye acik seyler 😀Balığı yakalayan iğne üçlü gibi duruyor, ( orada balığın takıldığı iğne ile jig arası bağlantıda ip göremedim ondan böyle yorum yapıyorum 😉 )
Asist te altta kalmış yani arkadaşın dediği gibi ters takmış deneme yapmış olabilir belkide, yada yanlış takmış ta olabilir
Ancak dediğiniz gibi de olabilir çünkü göz görüntüsü normalde alt tarafta 😉 üçlü iğneye yakın tarafta ama burda asiste daha yakın
Dolayısı ile iki asist le çalışmış ta olabilir
face e koyup sormak lazım
tersmi takılmış yoksa farklımı takılmış yoksa
😆😆😆😆
![]()
![]()
Atila Ustam Resim Çok net değil ama Duo MArka tetra works serisi zebra glow 48 veya 42 mm yurameki Serisi sanırım.
Valla bende işe yaradı ters kullanmak kardeşim, denemekten bir şey çıkmaz. Fakat jig perch te baya başarılıAyni jigden bende kullaniyorum da o bakimdan oyle bi yorum yaptim denemeye acik seyler 😀
Bu jigin dusme aksiyonu muazzam kendodan kat kat basarili benceValla bende işe yaradı ters kullanmak kardeşim, denemekten bir şey çıkmaz. Fakat jig perch te baya başarılı