Hangi balık Hangi sahteye Gelmiş Foto-

Tekli iğne ile denemelere devam.
İğne gamakatsu single 56
Sahte ima popkey küçük boy
Balık hala yüzüyor
Daha sonra bir zargana saldırmış. Yazık gagası iğne deliğine girip kırılmış

Dosyalar

• EFF642F5-196E-4763-9D4D-838A26D54121.jpeg
    EFF642F5-196E-4763-9D4D-838A26D54121.jpeg
    80.9 KB · Okunma: 205
  • F61DBCA4-6FC5-4539-ACFA-1FBE12F53865.jpeg
    F61DBCA4-6FC5-4539-ACFA-1FBE12F53865.jpeg
    76 KB · Okunma: 189
Arkadaşlar paylaşımlar güzel ama bazı insanlar böyle paylaşımları fırsata çeviriyor piyasadaki iş yapan sahteleri topluyorlar internetten şehir şehir bütün av bayilerinin telefon numaralarını buluyorlar arayıp iş yapan sahtelerin hepsini birden alıyorlar daha sonra facebook'ta açık artırmada satıyorlar. Bazı insanlarsa hepten kafayı bozmuş durumda bu işle, bütün iş yapan sahteleri topluyorlar ama satmıyorlarda hepsini ellerinde de tutuyorlar, arabayla şehir şehir gezip sahte arayanlar var gerçekten. O yüzden iş yapan sahteleri paylaşmasanız gerçekten çok iyi olur sonra o sahteyi bidaha bulamayabilirsiniz!

Arkadaşlar paylaşımlar güzel ama bazı insanlar böyle paylaşımları fırsata çeviriyor piyasadaki iş yapan sahteleri topluyorlar internetten şehir şehir bütün av bayilerinin telefon numaralarını buluyorlar arayıp iş yapan sahtelerin hepsini birden alıyorlar daha sonra facebook'ta açık artırmada satıyorlar. Bazı insanlarsa hepten kafayı bozmuş durumda bu işle, bütün iş yapan sahteleri topluyorlar ama satmıyorlarda hepsini ellerinde de tutuyorlar, arabayla şehir şehir gezip sahte arayanlar var gerçekten. O yüzden iş yapan sahteleri paylaşmasanız gerçekten çok iyi olur sonra o sahteyi bidaha bulamayabilirsiniz!

facebook’ta nerde gördünüz bunu?
en çok aranan sahte neymiş mesela, çok merak ettim.

facebook’ta nerde gördünüz bunu?
en çok aranan sahte neymiş mesela, çok merak ettim.
Bu sahte için demedim genel olarak söylüyorum, daha dün av bayiinde bir sahte sordum adamın biri ankaradan aradı sordu hepsini aldı gönderdim dedi, iki hafta önce arkadaşla bi sahte sortuk mersinliler geldi fiyat bile sormadan hepsini aldılar dedi. Bazı imitasyon sahtelerde orjinalleri gibi iş yaparsada fiyatlarını iki üç kat artırıyorlar. Spinden soğuttular beni eskiden böyle bişey yoktu bokunu çıkarttılar iyice

Bu sahte için demedim genel olarak söylüyorum, daha dün av bayiinde bir sahte sordum adamın biri ankaradan aradı sordu hepsini aldı gönderdim dedi, iki hafta önce arkadaşla bi sahte sortuk mersinliler geldi fiyat bile sormadan hepsini aldılar dedi. Spinden soğuttular beni eskiden böyle bişey yoktu bokunu çıkarttılar iyice

çok ilginçmiş abi. ben patchinko dışında karaborsa olan sahte duymamıştım.

çok ilginçmiş abi. ben patchinko dışında karaborsa olan sahte duymamıştım.
Çok fazla var kardeşim gerçekten, arabayla sahil şehirlerini beldelerini gezip sahte arayanlar var, av bayileriyle konuşuyom şaşırıyorum anlattıklarına raftakilerin hepsini alıp fiyat sormadan karttan çektirip ödüyolar diyorlar, geçen arkadaşım anlattı biriyle tanışmış elindeki sahteleri görünce şaşırmış asgari ücrete çalışıp kazandığı paranın her ay yarısıyla sahte alıyormuş bide diyomuşki ben bunları emekliliğin için alıyorum, gerçekten psikolojik takıntı hastalık haline getirenler var bu spin işini, ben bizim burada çalıştığı işi bırakan adam biliyorum spinle kafayı bozdu adam

Güzel bir komplo teorisi olduğunu düşünüyorum. Yıllar öncede buna benzer paylaşımlar okumuştum. Sahteyle levrek avı sadece ülkemize has değil, mutlaka aradığınız bir sahteyi veya benzerini bulursunuz.

Çok fazla var kardeşim gerçekten, arabayla sahil şehirlerini beldelerini gezip sahte arayanlar var, av bayileriyle konuşuyom şaşırıyorum anlattıklarına raftakilerin hepsini alıp fiyat sormadan karttan çektirip ödüyolar diyorlar, geçen arkadaşım anlattı biriyle tanışmış elindeki sahteleri görünce şaşırmış asgari ücrete çalışıp kazandığı paranın her ay yarısıyla sahte alıyormuş bide diyomuşki ben bunları emekliliğin için alıyorum, gerçekten psikolojik takıntı hastalık haline getirenler var bu spin işini, ben bizim burada çalıştığı işi bırakan adam biliyorum spinle kafayı bozdu adam
Spin için işi bırakacak adamın tuzu kurudur. Sahil sahil gezip sahte arayanların ise psikolojik yardıma ihtiyacı vardır. Her sahte her bölgede çalışmaz. Karaborsa yapmak için sahte toplayan çakallar var mıdır bilmem ama ben de çoğu sahtemi yedekli alanlardanım. Bu başlıktaki amaç yeni başlayan arkadaşlara sahte seçiminde yardımcı olmaktır.

Son düzenleme:
Back