Hangi kamış ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fatihk34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fatihk34

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Arkadaşlar herkese rastgele bildiğimiz gibi birçok kamış markası var ve her segment kendi arasında birbirine yakın özelliklerde bende kendime bir alacağım ama kararsız kaldım.Boğazda kullanacağım surf için Albastar battle 3252 kamış baktım 4.20 boy 100-250 atar %100 karbon malzeme
385 gramda kamışın ağırlığı bu markanın ürünlerini kullanan arkadaşlar varsa önerilerini alabilirim yada bu fiyatlara daha iyisi var diye tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

Fiyat performans kamışı. 250 atar diyor ama 300gr atanı gördüm. Distribütör firmasında çalışan bir dostum Alba ürünleri için, Shimano'nun kamışlarını yaptırdığı fabrikada yüksek adetli fason yaptırıyoruz biz ürünlerimizi demişti. Mühendislik farkı illaki vardır ama üzeceğini sanmıyorum bu kamışın. İmkanın varsa 3 parçalı (link) Bosphorus 3235 kamışını al derim. İstanbul boğazı için üretilen bir kamış.

2000 tl ye kadar imkanım var bu 3 parça veya 5 parça olmasındaki etken nedir peki neyi etkiliyor biliyormusunuz birde diğer kamışa göre ağırmış baya 730 gram 🙂

3 parçalar sürekli ağır gramajla çalışmaya ve yüksek at-çek sayılarına daha iyi dayanıyor. Daha uzun ömürlü yani. 730 gram kamışla kurşun arkası çalışmak ciddi kol gücü istiyor. 500-550 grami geçmeyen kamışlar boğaz için daha ideal bence.

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 parçalar sürekli ağır gramajla çalışmaya ve yüksek at-çek sayılarına daha iyi dayanıyor. Daha uzun ömürlü yani. 730 gram kamışla kurşun arkası çalışmak ciddi kol gücü istiyor. 500-550 grami geçmeyen kamışlar boğaz için daha ideal bence.

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozaman birazda 3 parçalı kamış araştırayım

Back