Hangi kamışı önerirsiniz?

melihk37

Üye
Tepki
14
Ödül
13
merhaba,kurla birlikte yükselen olta fiyatlarından hepimizin muzdarip olduğu kesindir diye düşünüyorum.bunun için sizlerden altta yazacağım surf kamışları hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.Eminim ki benim gibi bu kamışlar hakkında internette yeterli bilgiyi bulamamış çok genç arkadaş vardır
okuma aria tele 420 surf
okuma alaris 420
lineaeffe sea vortex 2 420
lineaeffe im casting 420
DAM stell power 420
Bauer Aston 420
Captain 1505 420
Albastar 2256 420
Genel olarak kurşun arkası ve yemli dip avlar yapıyorum.Uzun yıllar kullanabileceğim, parasının hakkını sağlamlığı ve atar performansı ile verebilecek ve en önemlisi Okuma AV 65 ile kombin yapabileceğim kamışları önerirseniz mutlu olurum.Herkese hayırlı günler

okuma aria berbat bi kamis sakin ha uzak durun bi arkadasimda var istavrit bile tutulmaz o kamisla asiri derece de yumusak kursun gitmiyo resmen bi de insanda korku yaratiyo kirildim kirilicam diyen bi kamis acikcasi kullanamiyo arkadasim,diger kamislari bilmem,tavsiyem mademki kursun arkasi da yapicaksin ve omurluk olsun diyosun tek kamis okuma salina 3 parca fiyat ve saglamlik baska biseye bakma pisman olma

okuma aria berbat bi kamis sakin ha uzak durun bi arkadasimda var istavrit bile tutulmaz o kamisla asiri derece de yumusak kursun gitmiyo resmen bi de insanda korku yaratiyo kirildim kirilicam diyen bi kamis acikcasi kullanamiyo arkadasim,diger kamislari bilmem,tavsiyem mademki kursun arkasi da yapicaksin ve omurluk olsun diyosun tek kamis okuma salina 3 parca fiyat ve saglamlik baska biseye bakma pisman olma
çok teşekkür ederim varolun

Yemli için yazmış olduğunuz kamışlar olabilir.
Makinanız avanger 65 de yemlide tamam.
Ama
Kurşun arkası için kamış seçimlerinizi tekrar gözden geçirin derim.
Okuma avanger 65 kurşun arkası için ( bence ) yetersiz kalır.

Back