Herkese merhaba arkadaşlar pazar günü tekne paramparça olduktan sonra tekne arayışına girdim.Aldığım fiyatları sizinle paylaşıcam. Boat Show'a kadar yardım ederseniz sevinirim. SAFTER 4.65-Merdiven+kürek+zehirli boya 6200TL 4.80-Merdiven+kürek+döşeme+bayrak direği 6500TL(ellerinde mavi renk bir tane kalmış o yüzden bu fiyat) Evinrude 30hp uzun şaft marşlı trimli 12000TL ANIL MARİN 4.60-7400TL merdiven dahil YERLİYURT MARİN 4.60-6100TL merdiven dahil SUZUKİ 30hp marşlı trimli uzun şaft manuel 11950TL 30hp uzun şaft marşlı manuel 11200 MERKÜR Mercury 30hp uzun şaft marşlı trimli 14100TL uzun şaft marşlı 12333TL uzun şaft ipli 11150TL DEDİĞİM FİYATLARDA KDV VE ÖTV DAHİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Yerliyurt Marin sahipleri arkadaşımızdır. Alacak olursanız selamımı iletiniz Balık Sevdam üyelerine iskonto yapıyor
Peki safter yerliyurt ve anıl marin arasından hangi markayı tercih ediyim rahat hız yapabilmeli, dengeli ve denizci olarak hangisini önerirsiniz
Benim şahsi fikrim yok ama önerimiz ile alan arkadaşlar Yerliyurttan memnun kaldı. Fuarda yeni marka ve modellerde olabilir onlara da bakarsınız.