Hangi Yerde Avlanırdınız

Siz olsanız avcı balıklar için hangi yer seçerdiniz.

• 1.

• 2.

• 3.

• 4.

• 5. Kumluk plajdır burası

• Toplam katılım
    20
  • Anket kapanışı .
Akarsu ağzına her zaman avcı balıklar kefal avlamaya gelirler burada akarsu 4 numaralı tarafa doğru akıyo gibi akıntının yoğun olduğu tarafta sahte yem iyi yüzdürülmüyor, ben olsam 3 numaranın biraz daha 50 mt içerisinden ırmaktan denize doğru atar çekerim mendireğin kenarıdan doğru yüzdürürüm , hem 3 numara ağıza daha yakın hem akıntı o tarafa dönmüyor o yüzden bence 3 numara at çek için en iyisi, 1 , 2, 5 yemlide iyi olur

Son düzenleme:
Hocam ordan tekne turlarina katilman daha verimli olacaktir, boğaz turlarindan daha da uygun oluyor. Oralar suriyeli kayniyor ve cok verimli biryer oldugu soylenemez. Tabi takdir sizin.

sabah ilk saatlerde 3te daha sonra 1de avlanırdım.. 3 , benim gibi düşünenler yüzünden kalabalık oluyorsa sabah kırağsında 1de yer alırdım..

Hocam ordan tekne turlarina katilman daha verimli olacaktir, boğaz turlarindan daha da uygun oluyor. Oralar suriyeli kayniyor ve cok verimli biryer oldugu soylenemez. Tabi takdir sizin.
Sanırım orayı biliyorsunuz. Nokta seçiminden ziyade bu tür bir bilgi daha önemli. Uydu resminden bakıp bir şey söylemek çok zor ve doğru da olmaz bence.

Back