Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasköy Balıkçılari Ve Teknecileri

marlon

Yeni Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşım şimdi video attı.zonguldakta sarımsak zoka ile yemlideler.şuan 20 30 tane sarıkanat lüfer var livarlarında. Bu ay sonuna başlar inş marmarada indir bindir gece yemlisi
inşallah reis inşallah. sana da rastgele. ben bu sene umutluyum dönüş balığına kimse dokunmadı bol olacağını düşünüyorum hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşım şimdi video attı.zonguldakta sarımsak zoka ile yemlideler.şuan 20 30 tane sarıkanat lüfer var livarlarında. Bu ay sonuna başlar inş marmarada indir bindir gece yemlisi
Inşallah bekliyoruz 2 senenin sabrı ile :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
dün akşam balığın içinden geçtik.güzel bi avdı.resim çekme şansım olmadı şarzım yoktu.ama çino sarıkanat harici 1 kofana aldım.kofanayı canlı istavritle aldım. tekneden yemliye çıkan arkadaşlara tavsiyem mutlaka canlı istavrit indirin aşağı.süpriz yapabilio bazen.
bu arada kasımpaşa da akşam yemliye çıkmak isteyen olursa bana özelden yazabilir.bir arkadaşım tur yapmaya başladı ona destek olmak için burdan duyuruyim dedim.
not: benim parayla işim olmaz.turda yapmıyorum.sadece tekneden yemliye çıkmak isteyen olursa telefonunu veririm arkadaşın görüşürsünüz olay budur.
herkese rast gelsin arkadaşlar

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif