Haswing Cayman (sanal Çapa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haswing
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haswing

Yeni Üye
Tepki
6
Ödül
5
Merhaba arkadaşlar, Haswing cayman (sanal çapa) teknelerimizin denizde istedigimiz konumda sabit kalabilmeleri için tasarlanmiş olan ve içinde farkli modüllerde bulunan sanal çapa için soru ve görüşlerinizi bu paylaşim altinda yanitlayabilirim.

Dosyalar

• received_731857210648479.jpeg
    received_731857210648479.jpeg
    40.7 KB · Okunma: 118
Slm. Bende 4,5m teknem için sanal çapa arayışı içerisindeyim. Bu markaya ilk kez duydum. Nasıl memnun musunuz. Uzaktan kumandası var mı. Sonuçta tavsiye eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar, Haswing cayman (sanal çapa) teknelerimizin denizde istedigimiz konumda sabit kalabilmeleri için tasarlanmiş olan ve içinde farkli modüllerde bulunan sanal çapa için soru ve görüşlerinizi bu paylaşim altinda yanitlayabilirim.
Merhaba, Fuarda görüşmüştük Hedef Balık Firma sahibiyim. Burasıda bizim forum sitemiz hoşgeldiniz.

Slm hoşbulduk.
Admin forumda en azından🙂
Mağazayı kapattınız mı, Online siparişler devam mı?

Merhaba,

Bir arkadaşımın teknesinde (4.5m) gördüm. Az buçuk tecrübe ettim. Bence o tip teknelerde fiyat - performans açısından hiç de yabana atılacak bir ürün değil. Pratik, kullanımı kolay.
Sanırım kendisine ait uydusu olmadığından GPS ile haberleşme olmadan, kumanda üzerinden sabit tutma özelliğine sahip. Benim gördüğüm eksi tarafı buydu.
Ama dediğim gibi benimkisi sadece kısa bir tecrübe...Ayrıntılı bilgiyi siz verebilirseniz harika olur.

Ege'de kullandığım Rota Fisher tarzı 5.90'lık bir teknem var.
Bunda kullanmak mümkün olur mu?
Kaç amper akü lazım? Güneş paneli almak da gerekir sanırım..

Merhaba Arkadaşlar, 4,50 teknemiz için haswing sanal çapa aldım, bunu kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak.
1-tek akü mü kullanıyorsunuz? akü minumum kaç amper olmalı ?
2- akü jel olmak zorunda mı ?
3- branda kılıf yaptırdınız mı ? nereye yaptırabiliriz ?

ilave sorularım olacaktır selamlar...

Merhabalar,

konu güzelmiş, konuyu başlatanin sorulan sorulara cevaplarini merakla bekliyorum.

Rastgelsin..

Back