hatay da jig için badi aranıyor...

Merhabalar ben 3-4 yıldır denize merak sardım tekneyle yemli çıkıyoruz kıyıdan at-çek ve yemli tutuyoruz jig e merak sardım ama terafımda bununla uğraşan olmayınca pek deneme fırsatım olmadı hep karamağara dolaylarında jig denemek istemişimdir düşünürseniz tanışalım.(karamağara yayladağı)

Selam kardeşim bende antakyalıyım ve sana bu konuda yardım ederim. tekneden veya kıyıdan jig hiç farketmez . bizim grup var kıyıdan jig yapıyoruz yaklasık 20 kisi katılmak istersen sevinirim. benim diger adım tahir. defne hastanesinde radyoloji teknikeriyim boş olursan gel tanışalım. yüz yüze konuşruz bi kahvemide içersin. ha bu arada kendi jig ' i mizi kendimiz yapıyoruz 😀

antakyadan selamlar denız ben armutlu mahalleseınde oturuyorum tanısalım arkadaslar bı ara hep beraber guzel bı av gerceklestirelım

dörtyoldayım ben de , nerelere gidiyorsunuz iskenderunda kıyı olarak? ben genelde dörtyol barınak civarında avlanıyorum.nadiren denizciler sarıseki taraflarına da geldiğim oluyor.ama iskenderun taraflarına hiç gitmedim.inşallah uygun bi zaman olur da tanışırız.

inşallah çok isterim, hem epeydir merak ediyorum o tarafları ama bi türlü kısmet olmadı gelmek.havalar yumuşasın biraz, bi haftasonu avı yapalım birlikte.

Back