hatay da jig için badi aranıyor...

Hatay da bir bulusma yapsakta shore jig spin jig vb bi organizasyon duzenlesek kurban bauraminda diyorum ne dersiniz.ben nato iskelesi bulursam kiralik tekne vb shore ve slow jig ile avlanacagim.spin takimimda yanimda olcak yemliye gidersem ordan 2 3 tane el kasnahi alirim zaten balik yakindan cikiyor

Hatay da bir bulusma yapsakta shore jig spin jig vb bi organizasyon duzenlesek kurban bauraminda diyorum ne dersiniz.ben nato iskelesi bulursam kiralik tekne vb shore ve slow jig ile avlanacagim.spin takimimda yanimda olcak yemliye gidersem ordan 2 3 tane el kasnahi alirim zaten balik yakindan cikiyor
iskelede asker bekliyor genelde, sanırım yasaklandı artık.

Hadi yaaa ne zamandir yasak yil basinda ordaydim yoktu ama demekki gelmis asker üzüldüm ona gore hazirlik yapmustim hep

bir kaç ay olmuştu, ordaki balıkçıları asker çıkartmış falan dedilerdi, bikaç kez geçerken gördüm iki nöbetçi bekliyor.sürekli mi yoksa bazı zamanlardamı bekliyor emin değilim.

Cok sagolun bilgilendirme icin ben gitmeden sorusturayim herdaim asker var mi ve nerelerde dememe yapmaliyim ozaman uzun mendiregi denemek lazim yada nato yandaki kayalik bolgeyi denerim

evet nato yakınındaki karayolları limanının yakınlarıda güzel, limana çok yaklaşabiliyorduk tel falan yoktu.

Back