reelmaster
Daimi Üye
Cüneyt bey Hatsanla uğraşmayı bırakalı çok oldu. Türbull u elime bile almadım, almamda. Ben yerli üreticiler ve atıcılarla uğraşmayı bırakıp, dünya devlerine gözü dikeli 10 yılı geçti. İsim babalığı yaptığım son model Amerikalı üretici R.A.W. ın HM1000X modeli ve silahın ilk prototipi
videoda eşimin kullandığı silahtır. Ayrıca Türkiyede ilk yerli pcp yi üreten de benim. Eski forumları okursanız detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Aynı silahla ben 118 yrds dan kesme şeker vurmayı çok severim (youtube videoları vardır) ! USA R.A.W ın Türkiye distrübütörlüğü halen bende. Onun yanı sıra Air Arms UK -Kalibrgun CZ- FX Airguns SW nin de ithalatını yaptım. RAW ve FX onlarca dünya şampiyonluğuna imza atmış markalardır ve üreticileri Martin -Andreas yüz yüze tanıştığım ve halen görüştüğüm arkadaşlarım. Atıcılık konusundaysa 3 kez extreme dünya şampiyonu olan Ted bile yanımdayken fazla konuşmaz !

Bu arada yivli silahlar konusunda da 600 mt ve üzeri atışlarda fena sayılmam.

Aynı silahla ben 118 yrds dan kesme şeker vurmayı çok severim (youtube videoları vardır) ! USA R.A.W ın Türkiye distrübütörlüğü halen bende. Onun yanı sıra Air Arms UK -Kalibrgun CZ- FX Airguns SW nin de ithalatını yaptım. RAW ve FX onlarca dünya şampiyonluğuna imza atmış markalardır ve üreticileri Martin -Andreas yüz yüze tanıştığım ve halen görüştüğüm arkadaşlarım. Atıcılık konusundaysa 3 kez extreme dünya şampiyonu olan Ted bile yanımdayken fazla konuşmaz !
Bu arada yivli silahlar konusunda da 600 mt ve üzeri atışlarda fena sayılmam.