Hayaller Hayatlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murattp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

murattp

Daimi Üye
Tepki
4,190
Ödül
113
c1f16358d0df0a0040834211b7bc1c1b.jpg

Torik hayal ve heyacanı ile 2 gün süren hazırlıktan sonra saat 04;30 gibi yola çıkarak av arkadaşımı aldım ve zorlu bir yürüyüş parkurundan geçerek meraya ulaştık.
Güneş doğana kadar baraküda için kırmızı kafa ve limon ima ko yüzdürdük. Her zaman çalışan sahteler bu sabah tatil yapıp kutudaki yerlerini alıp güneşlenmeye çekildiler.
Güneş yüzünü gösterince shore jig takımlarımızı açtık. Başladık denizi dövmeye, türlü türlü aksiyonlar envai çeşit numaralar yok yok yok
Güneş bir iki mızrak boyu yükseldikten sonra beklenen vuruş geldi, kepçeee diye bağırdım, Bahadır hışımla yetişti. Alah alah balık tepki vermeyi kesti, birbirimize bakıyoruz vatoz mu acaba dedim. Yok abi ne vatozu poşettir deyip makarasını da yaptı.
Balık bu arada kıyılamıştı kamıştaki dirence mücadeleye bakınca iki kiloluk torik diyodum içimden, ama hiç dile getirmedim. Bahadır duysa iki gün dalga geçer nolur nolmaz.
Ne diyodum haa balık kıyılamıştı, torik hayallerim tarumar olmuştu, kalem kadar bir baraküda asist kancası balığa tam ortadan oturmuş ve omurgayı kırmıştı. Alıkoydum mecbur, balığın yanındaki sülünes kabukları dış mihraklar tarafındankonulmuştur.
Takım Xzoga lionforce 3,05 m 80 gr. atarlı
Penn slamer lll 4500 kafa
Gosen 2,5 pe
Daiwa misterjig mavi 60 gr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende onbeş yirmi tane levrek tutamadın sandım konu başlığını görünce abi beş on tane olunca hayıflandın sandım 🙂
tebrikler yinede eli boş dönmektense salamamış olsanda. şeref golü atmışsın ya o da yeter

Bende onbeş yirmi tane levrek tutamadın sandım konu başlığını görünce abi beş on tane olunca hayıflandın sandım 🙂
tebrikler yinede eli boş dönmektense salamamış olsanda. şeref golü atmışsın ya o da yeter

Çok teşekkürler
İki av disiplini shore jig ve Spin hastasıyım
Spinde bu balığı alsaydım ve salabilseydim keyfinden mest olurdum.
Ne yapalım papaz her zaman pilav yemiyor
Pazar günü bir levrek operasyonu planı var.
Nasip.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back