hayde gidelum hayde, hayde gidelum hayde :)) Tekne Organizasyonuna

(Horasanlı) Sinan pek giremiyor ama siz onuda yazın haber ederiz,mutlaka katılır.

Beni hatırladığın için teşekkür ederim Mustafa abi. Şimdilik kesin değil ama tarih netleşince ona göre nöbetimi ayarlarım. Bende gelirim. Özledim sizleri.

9 Ocak uygun gibi ama hava durumu nasıl olur? Onun için tekneyi rezerve yapmakta teretdütteyim.

kıyıdan da olabilir hamdi.
yada muhabbet buluşması da olabilir.
maksat muhabbet.
ben olta yada benzeri birşey getirmeyeceğim kendi adıma.

ne kadar cansız bir site olmuşuz yahu !
hadi güne karar verip ona göre program oluşturalım.

Organizasyonu nerede yapmayı planlıyosunuz acaba?saat kaçta olcak?bide balık tutacakmıyız 🙂

Organizasyonu nerede yapmayı planlıyosunuz acaba?saat kaçta olcak?bide balık tutacakmıyız 🙂

Melih,organizasyona balık tutma hevesi ile gelme🙂 Geleceksen sevdalılar ile tanışmak için gel. Genelde az balık çok muhabbet olur 😉

Olur doydum zaten balık tutmaya, çok tuttum zamanında (yalan söylemeyi beceremem) 😛 😀

Melih,organizasyona balık tutma hevesi ile gelme🙂 Geleceksen sevdalılar ile tanışmak için gel. Genelde az balık çok muhabbet olur 😉

Salih abim kısa ve net açıklamış🙂 Ben şahsen bir zoka bir kasnak alıcam yanıma dostlarla olmak bin tane balık tutmaya bedel..

evet beyler bayanlar hadi canlanın biraz 2011 ılk tekne org. olmak istemezmısınız 🙂😉 bu kadar kişiden bu kadar mı katılan var görüntülenme 1395 mesaj 77 demekkı kımse org falan istemıyor 😛

evet beyler bayanlar hadi canlanın biraz 2011 ılk tekne org. olmak istemezmısınız 🙂😉 bu kadar kişiden bu kadar mı katılan var görüntülenme 1395 mesaj 77 demekkı kımse org falan istemıyor 😛

Faruk, galiba herkes yıl sonu yorgunu. 02.01.2011'den sonra canlanırlar 😛

Back