T
TektusKOR
Misafir
Bu arada Hamdi abi sen yeter ki çekiliş düzenle... Her türlü çizelgeyi hazırlarızBen öylesine yazdım. Önce yazanların ki geçerli zaten.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu arada Hamdi abi sen yeter ki çekiliş düzenle... Her türlü çizelgeyi hazırlarızBen öylesine yazdım. Önce yazanların ki geçerli zaten.
Selamlar, excelde hazırlayıp atabilirim isterseniz. Ama çıktıyı almanız gerekecek.
Bu kartın güzelliği sen ben dahil kimse ne çıkacağını bilmemesiBu arada Hamdi abi sen yeter ki çekiliş düzenle... Her türlü çizelgeyi hazırlarız![]()
Harika,@Hamdi Yılbaşı geliyor,
Şöyle birşey de yapıbilir,
Atıl olan malzemeler sende toplanır
( işimize yaramayacağını düşündüğümüz , aynı zamanda başkasının işine yarayabileceğini düşündüğümüz şeyler )
Çekiliş yapılabilir yılbaşı öncesi
![]()
Yılbaşı haftaları ben İstanbul'da olmuyorum. O yüzden çekiliş yapmam sıkıntı oluyor. Herkes sabırlı değil@Hamdi Yılbaşı geliyor,
Şöyle birşey de yapıbilir,
Atıl olan malzemeler sende toplanır
( işimize yaramayacağını düşündüğümüz , aynı zamanda başkasının işine yarayabileceğini düşündüğümüz şeyler )
Çekiliş yapılabilir yılbaşı öncesi
![]()
Ben ayrıca yapacağım ama bu şekilde illaki birileri bilecek o rakamı. Ben benim dahi bilmediğim bir şey bulmalıyım Süheyl abi bulur bizedeÇok heyecanlı![]()