Durun yaw ihale bana kalmasın 🙂
ben sadece malzeme verip numara söylemek istiyom 🙂

ben sizin için düzenlemeler yaparım hakkaniyetide çok güzel ayarlarım çekiliş sistemine kimsenin itiraz edeceğini kesinlikle düşünmüyorum çünkü çekilişi biz yapmıyacaz isterseniz sistemi açıklarım....🙂Geçmişte çok yaptık ama maalesef kazanamayanların çamur attığı bir dünyada yaşıyoruz o nedenle ara verdik 🙂
@BaşMinekolos 8 8 dedik 88 çıktı 😀kazanan @smucuk 88 hayırlı olsun
kargo bilgilerini özel atarsan yarın gönderrim tüm dostlarıma rasgele bolşanslar....
Sağol abi sistem üzerinden oluyor evet daha önce zaten online sistemde yapmıştık. Konu netleşsin irtibatta olalım. O kartı nerden aldınız onu da merak ettim 🙂ben sizin için düzenlemeler yaparım hakkaniyetide çok güzel ayarlarım çekiliş sistemine kimsenin itiraz edeceğini kesinlikle düşünmüyorum çünkü çekilişi biz yapmıyacaz isterseniz sistemi açıklarım....🙂
Tebrikler 😀Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum 😀 Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak 🙂 Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım 😀