Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hediye

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kazanan @smucuk 88 hayırlı olsun
kargo bilgilerini özel atarsan yarın gönderrim tüm dostlarıma rasgele bolşanslar....

Süheyl ustam bize bu heyecanı yaşattığın için ve emeklerin için çok teşekkür ederim. Yaptığınız bu incelik için saygılarımı sunarım.

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum :D Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak :) Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım :D

Tebrikler ustam. İyi günlerde kullanmanı ve bol trofeli avlar geçirmeniz temennisiyle

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum :D Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak :) Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım :D
Güle güle kullan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kazanmak bir yana, her zaman konuştuğumuz konuların, açtığımız başlıkların dışında farklı ve eğlenceli bir konuydu. En çok emeği geçen başta Süheyl Bey olmak üzere ilgi gösteren herkese teşekkürler.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kazanmak bir yana, her zaman konuştuğumuz konuların, açtığımız başlıkların dışında farklı ve eğlenceli bir konuydu. En çok emeği geçen başta Süheyl Bey olmak üzere ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Tebrikler. Trofelerle süslemen dileğiyle.
@süheyl beye ayrıca teşekkürler.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrik ederim ...
bende 8 dolu olsaydı 88 i seçecektim :)
doğru piyango bayisine şans kapınız açıkken değerlendirin

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Şanslı arkadaşı ve bu çekilişe katkı sağlayan uğraşan herkesi tebrik ediyorum