Hediye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan süheyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kazanan @smucuk 88 hayırlı olsun
kargo bilgilerini özel atarsan yarın gönderrim tüm dostlarıma rasgele bolşanslar....

Süheyl ustam bize bu heyecanı yaşattığın için ve emeklerin için çok teşekkür ederim. Yaptığınız bu incelik için saygılarımı sunarım.

Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum 😀 Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak 🙂 Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım 😀

Tebrikler ustam. İyi günlerde kullanmanı ve bol trofeli avlar geçirmeniz temennisiyle

Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum 😀 Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak 🙂 Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım 😀

Güle güle kullan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazanmak bir yana, her zaman konuştuğumuz konuların, açtığımız başlıkların dışında farklı ve eğlenceli bir konuydu. En çok emeği geçen başta Süheyl Bey olmak üzere ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Tebrikler. Trofelerle süslemen dileğiyle.
@süheyl beye ayrıca teşekkürler.

tebrik ederim ...
bende 8 dolu olsaydı 88 i seçecektim 🙂
doğru piyango bayisine şans kapınız açıkken değerlendirin

Back