Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hediye

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum :D Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak :) Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım :D
Hayırlı olsun @smucuk .. ikramlarindan dolayı @suheyl abimize teşekkür ederim :)

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum :D Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak :) Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım :D
Güzel avlarda kullanmak nasip olsun Rastgele

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet sadece be değil yardımcı olan ve destekleyeni bir çok arkadaşımız kırıldı.
aslında İNSAN deyip geçmek lazım ama kalp bu kırılıyor insan oğlundan her şey beklenir biz göremedik ama kısmetse daha iyilerini görürüz çamurcular da bekliyordur 4 gözle :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kazanan @smucuk 88 hayırlı olsun
kargo bilgilerini özel atarsan yarın gönderrim tüm dostlarıma rasgele bolşanslar....

tebrik ederim emeğinize ve gönlünüze sağlık güzel düşünüp her zaman gönlünüzce olsun her şey gerçekten selamı bile artık nakit olarak görülen bu zaman da alkışlar sizin için...

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kazanan @smucuk 88 hayırlı olsun
kargo bilgilerini özel atarsan yarın gönderrim tüm dostlarıma rasgele bolşanslar....

Eline sağlık hocam çok güzel oldu. Aynı performansı yıl başı çekilişi edasıyla HEDEF BALIK sayın @Hamdi Bey'den de bekliyoruz :D

Amonephis

Aktif Üye
Adı
Gökhan Kırkgül
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kazanmak bir yana, her zaman konuştuğumuz konuların, açtığımız başlıkların dışında farklı ve eğlenceli bir konuydu. En çok emeği geçen başta Süheyl Bey olmak üzere ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Tebrikler hayırlı oldun nice güzel avlarsa kullanman dileğiyle güle güle kullan