Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hediye

Bll002

Aktif Üye
Adı
Bilal altan
Kan Grubu
O Rh Negatif

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Hamdi bey, yılbaşı çekilişi düzenleyecek diye duydum. Doğru mu ? Ve çekiliş için 1 Stella, 3 Twinpower, 5 adet te Biomaster verecekmiş. Ayrıca 2020 yılını çağrıştırmak için 20 adet kamış diyormuş. İlk sırada ben varım ve ilk olmayı her zaman severim.

İNŞAALLAH hepsi bana çıkar.:D:D:D

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@Hamdi bey, yılbaşı çekilişi düzenleyecek diye duydum. Doğru mu ? Ve çekiliş için 1 Stella, 3 Twinpower, 5 adet te Biomaster verecekmiş. Ayrıca 2020 yılını çağrıştırmak için 20 adet kamış diyormuş. İlk sırada ben varım ve ilk olmayı her zaman severim.

İNŞAALLAH hepsi bana çıkar.:D:D:D
Şirketi kazananın üstüne yapacakmış diye duydum ben de :D

yusufselcuk

Aktif Üye
Adı
Yusuf Selçuk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu sene piyango bileti almamaya karar vermiştim, şimdi acaba alsam mı diyorum :D Bende olayan bir takımdı iyi oldu. Uygun ipim var ama son zamanda spin malzemesi yapmıştım. Jig takım da spin, surf, light spinden sonra iyi olacak :) Organizasyon için Süheyl Bey'e çok teşekkür ediyorum. 8'i seçmek istemiştim ama seçildiğini görünce 88'i seçtim. Tebrikleri kabul etmeye hazırım :D
tebrikler avlarınız keyifli bol olsun