Hem kendimi hem de Lüfer ve Sarıkanatları tuttum:))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scofield
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili Emre öncelikle tebrik ederek başlıyıp devam ediyim. 🙂
Valla okurken hem üzeldüm,hemde kahkaha attırdın bana yazdığın bu kabusu. 🙂

O kadar güzel ve canlı anlatmışsınki bizede yaşattın,amma güldüm hee 😀
Bu arada helal olsun Japon'lara. 😀😀😀

Güzel macera olmuş 🙂 balıklarda gayet güzel. Geçmiş olsun.
O iğnelerle ilgili asıl problem hani bizim sağımıza solumuza arada geçiyor sorun değilde etrafta filan unutmamak lazım özellikle evde küçük çocuk veya evcil haycan varsa. Ben bir kez kedimin ağzından istavrit kösteği almıştım. Allahtan batmamıştı bir tarafına

Tebrikler Emre,
Geçmiş olsun. Parmağında ciddi bir hasar yoktur inşallah.Sevgiler.

Sevgili Emre öncelikle tebrik ederek başlıyıp devam ediyim. 🙂
Valla okurken hem üzeldüm,hemde kahkaha attırdın bana yazdığın bu kabusu. 🙂

O kadar güzel ve canlı anlatmışsınki bizede yaşattın,amma güldüm hee 😀
Bu arada helal olsun Japon'lara. 😀😀😀

Aklıma geldikçe hala ben de gülüyorum.🙂Adamlar gerçekten yapmış ama.Birçok şey denediler acilde kesemediler iğneyi.En sonunda kargaburun ile çevire çevire ucunu inceltip öyle kestiler.Effta ya yazacağım insanlarda da test edilmiştir çok avcı bir iğnedir diye.😀😀😀
Teşekkürler sevgiler...

Güzel macera olmuş 🙂 balıklarda gayet güzel. Geçmiş olsun.
O iğnelerle ilgili asıl problem hani bizim sağımıza solumuza arada geçiyor sorun değilde etrafta filan unutmamak lazım özellikle evde küçük çocuk veya evcil haycan varsa. Ben bir kez kedimin ağzından istavrit kösteği almıştım. Allahtan batmamıştı bir tarafına

Teşekkür ederim.Yok hepsinin kutusu kabı ayrıdır.Hiçbir zaman dağınık çalışmadım çok dikkat ediyorum sonuçta 9 yaşında bir kızım var.
Teşekkürler sevgiler.

Tebrikler Emre,
Geçmiş olsun. Parmağında ciddi bir hasar yoktur inşallah.Sevgiler.

Çok teşekkür ederim üstadım.Yok parmağım iyi.Allahtan üsturuplu geçmiş kanca parmağıma da tendonlara gelmemiş.Solağım bir de sol el parmağım🙂
Sadece ağrı var ama o da çok fazla rahatsız etmiyor.Yarın avlanmaya gideceğim tekrar.
Sevgiler sunuyorum.

Back