Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hepinize Merhaba

Emre1980

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Baris Bey,
Bende her markayi degerlendirdikten sonra Yerliyurt 4.80 sport modelini 50 beygir tohatsu veya 60 beygir Mercury ile degerlendirecegim. Bende yurt disinda yasadigim icin su an icin cok para baglamak istemiyorum.

Barışçı

Yeni Üye
Adı
Barış
Emre Bey,
Aynı düşüncede olmamız bana da tercihin doğru olduğu konusunda güven verdi.Şubattaki fuarda yerliyurt standında son kararımı vereceğim.3 yaz boyunca 5 beygir yamaha ve 3.40 şişme bot ile gezdim çok dengeliydi. Geçen sene 2. el 4 metre fiber ve 9.9 evinrude aldım,fiberden soğuttu,çapariyi çekerken ne geldi diye bakamaz oldum,2 kişi bir taraf oturunca batıyoruz korkusu vardı.O yüzden şu denge olayı bende tik oldu artık.

Emre1980

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Baris Bey,
Ben bu sene islerimden dolayi maalesef gelemiyecegim. Artik seneye subata kalacak gibi gorunuyor.
Bende 4.80 ve 4.95 modellerini degerlendim.
Isterseniz fuarda Poseidon 4.80 ve Moonday 4.80SD modellerinide bakin ve kararinizi oyle verin.

Barışçı

Yeni Üye
Adı
Barış
Emre Bey,
Hayırlısı olsun.4.95 modelini görmedim,ona ve poseidon 4.80 e bakacağım.Teşekkürler.

SERDAR-78

Daimi Üye
Adı
SERDAR UZUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aramıza hoşgeldiniz:)