hepsiburada.com indirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OkNisT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değerli Abilerim/Kardeşlerim, her üründe indirim olmayabilir. Sonuçta serbest piyasa ekonomisi. Almadan önce diğer sitelerden de ürünler kaçtan satılıyor araştırıp kafanıza yatarsa alırsınız.
Mesela Kendo 14'lü rapala çantasını da fahiş fiyatla satışa sunmuşlar. Piyasa değeri ise malum.
(link)

Son düzenleme:
Değerli Abilerim/Kardeşlerim, her üründe indirim olmayabilir. Sonuçta serbest piyasa ekonomisi. Almadan önce diğer sitelerden de ürünler kaçtan satılıyor araştırıp kafanıza yatarsa alırsınız.
Mesela Kendo 14'lü rapala çantasını da fahiş fiyatla satışa sunmuşlar. Piyasa değeri ise malum.
(link)

(link)

Bu üründe aynısı ve piyasanın altında fiyatı bir önceki indirimde almıştım poşetinde bile 19,88 tl gibi bir fiyat yazıyordu.

Buna uygun yazmışlar ama stellaya 12600 yazmis indirimle 10000 kusur spotu uyarmak lazım

b7beea709e28c434def038fddac14042.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de DUO tetra work ve kendo sahte aldım. Kargo ücreti de olmayınca toplamda 20tl civarında daha ucuza geldi.

@(link) rica ederim hocam yardımımız dokunduysa ne mutlu bana.
Dam quick camaronun sarımında sıkıntı oluyormuş netten okuduğum kadarıyla,
surf makina tavsiyesi istiyorum, makinaların hepsi birbirinden çekici geldi gözüme 🙂 95 liralık makinalara bakarken şimdi kamış almasamda olur deyip 300 tl lere bakmaya başladım önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
indirim konusuna gelince en dandik markette bile adam zeytine indirim yapar peynirden geçirir buradada aynı strateji işliyor önemli olan uygunları ihtiyacımız olanları almak 🙂

@(link) rica ederim hocam yardımımız dokunduysa ne mutlu bana.
Dam quick camaronun sarımında sıkıntı oluyormuş netten okuduğum kadarıyla,
surf makina tavsiyesi istiyorum, makinaların hepsi birbirinden çekici geldi gözüme 🙂 95 liralık makinalara bakarken şimdi kamış almasamda olur deyip 300 tl lere bakmaya başladım önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
indirim konusuna gelince en dandik markette bile adam zeytine indirim yapar peynirden geçirir buradada aynı strateji işliyor önemli olan uygunları ihtiyacımız olanları almak 🙂

(link)
(link)

ikisinin de fiyatı uygun.. kaliteli bir makinen olur. Veya ceymar 65 de düşünülebilir.

Back