Her yönü ile Bitkilerle tedavi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş

Teşekkürler Önder, mesleğinle ilgili güzel bir konu hazırlamışsın.

🙂Ellerine sağlık

Önder'im,
emeğine ve bilgine sağlık 🙂
güzel paylaşım olmuş.

Ellerinize sağlık. Bunları bir bilenden duymak daha iyi oldu.

Hepinize çok teşekkür ederim🙂.

Anladım Öndercim teşekkür ederim. Bakalım deneyeceğim inşallah iyi sonuç alırım.

Yalnız kullanırken çok dikkatli olmanız gerekir. Çünkü çok tehlikeli ve aşırı kullanımda zehirli bir bitki. Tarif ettiğim gibi ilk başlarda seyrelterek burnunuza çekin dozajı yavaş yavaş arttırın ama kesinlikle seyreltmeden kullanmayın. Ben de sinüzit hastası olmama rağmen cesaret edemedim açıkçası kullanmak için. Ama (link) linkte kullanan bir kaç kişinin yorumları var. Onu okumanızı tavsiye ederim.

gayet güzel olmuş tebrikler binlerce yıldır kullanılıyorlar ama ne yazıkki bazı dönemlerde kullanımı unutulmaya yakın olup bazı zamanlar kıymeti daha çok farkediliyor /bitki gibisi varmı ya 🙂

merhaba, bitkilerin dermatolojide kullanımıyla ilgili bir ödev hazırlıyorum, kullanılış şekilleri başlığı altındaki bilgiler Baytopun kitabındanmı alıntı yoksa kendi birikiminize dayanarak oluşturduğunuz bir başlıkmı acaba? zira ödevime bunları ekledikten sonra baytopu referans gösterip yalancı durumuna düşmek istemem🙂 şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkürler Önder,
Bu hemen herkesin ilgisini çeken bir konu
Kimi doğrudan doğaya müracaat ederken, kimi fazlasıyla kuşkulu bakar.
Sanırım en doğrusu doktor tedavilerine ve doktorların bilgisi dahilinde yardımcı tedavi şeklinde kullanmak.

merhaba, bitkilerin dermatolojide kullanımıyla ilgili bir ödev hazırlıyorum, kullanılış şekilleri başlığı altındaki bilgiler Baytopun kitabındanmı alıntı yoksa kendi birikiminize dayanarak oluşturduğunuz bir başlıkmı acaba? zira ödevime bunları ekledikten sonra baytopu referans gösterip yalancı durumuna düşmek istemem🙂 şimdiden teşekkür ederim.

Baytop'un kitabından alıntı. İsterseniz, yakınsanız elimdeki kaynaklardan faydalanabilirsiniz.

Teşekkürler Önder,
Bu hemen herkesin ilgisini çeken bir konu
Kimi doğrudan doğaya müracaat ederken, kimi fazlasıyla kuşkulu bakar.
Sanırım en doğrusu doktor tedavilerine ve doktorların bilgisi dahilinde yardımcı tedavi şeklinde kullanmak.

Rica ederim Şeref ağabey. Ben de üstüne basa basa bu konuya değiniyorum her seferinde. Doktora danışmadan, izin almadan kullanmak, belki yarardan çok zarar getirebilir kişilere.

Back