Herkese merhabalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cneg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle; varsa küçüklerimin gözlerinden, daha sonra büyüklerimin ellerinden öperim diyerek giriş yapıyorum.

Adım Melih. İstanbul'da ikamet ediyorum. Şu an üniversite son sınıftayım. Açıkçası balık tutmak hiç aklımda yoktu diyebilirim. Birden neden olmasın dedim ve büyük bir hevesle olta takimı için araştırmalara başladım. 10 günlük bir araştırmanın ardından kararımı verdim ve satın alımını gerçekleştirdim. Balık tutmanın benim için çok güzel bir hobi olduğunu düşünüyor ve soğuk kış günlerinde bile saatlerce sahilde oturmaktan gocunmayan biri olarak bu işin hakkını vereceğini düşünüyorum. Takımı tamamlayıp balığa başladıkça forumda daha aktif olacağımı belirtiyor, herkese tekrardan merhaba diyorum 🙂

Allah kurtarsın 😀
Aramıza hoşgeldin

Takımı yeni aldım henüz elime ulaşmadı ama bugün akşama kadar ulaşırsa veya yarın akşama kadar ulaşırsa yarın akşam katılabilirim. Ama katılmam da sanırım geç olur, 23:30'dan sonra gibi.

Evet başlığı gördüm ve biraz inceledim, incelemeye de devam edeceğim.
Hayırlı olsun ne aldın takım kardeşim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link) Şu şekilde link atayım. Ayrıca malzeme için önerilerini de beklerim abi 🙂

Eyvallah 🙂 Hoş buldum.

kardeşim maltepe camiinden bostancı yönüne giderken shell benzinliğin karşısında gidince barış manço parkının karşısında balık malzemesi satan bi abimiz var alışverişimi ordan yaparım çok memnun olduğum biri bir gün beraber gidersek tanıştırırım seni de 5 yıllık bi hukukumuz vardır fiyatlar uygun takımlar kalitelidir. bizim buralardan atacaksan 100 gram ağırlık ile birlikte şu sıralar çinekop takımı dilersen 2 dilersen 3 iğneli ben 3 iğneden yanayım büyük fileto daha çok ilgi çeker 3 iğne büyük filetoda daha çok yer kaplar ve balığı yakalama ihtimalini arttırır bunlara ek olarak fosfor çubuğu almanı tavsiye ederim gece geç saatlerde olta ucunu görmek zor oluyor

kardeşim maltepe camiinden bostancı yönüne giderken shell benzinliğin karşısında gidince barış manço parkının karşısında balık malzemesi satan bi abimiz var alışverişimi ordan yaparım çok memnun olduğum biri bir gün beraber gidersek tanıştırırım seni de 5 yıllık bi hukukumuz vardır fiyatlar uygun takımlar kalitelidir. bizim buralardan atacaksan 100 gram ağırlık ile birlikte şu sıralar çinekop takımı dilersen 2 dilersen 3 iğneli ben 3 iğneden yanayım büyük fileto daha çok ilgi çeker 3 iğne büyük filetoda daha çok yer kaplar ve balığı yakalama ihtimalini arttırır bunlara ek olarak fosfor çubuğu almanı tavsiye ederim gece geç saatlerde olta ucunu görmek zor oluyor
Aynen orayı hatırladım şimdi. Ağırlık olarak kurşun almıştım fakat rapala veya kaşık alırsam onun ağırlığı yeterli olacak sanırım. İğne ve fosfor için de hafta sonu veya yarın gider derdimi anlatırım o da yardımcı olur.

Aynen orayı hatırladım şimdi. Ağırlık olarak kurşun almıştım fakat rapala veya kaşık alırsam onun ağırlığı yeterli olacak sanırım. İğne ve fosfor için de hafta sonu veya yarın gider derdimi anlatırım o da yardımcı olur.
oraya gittiğinde ismimi ver hatırlamazsa eniştesi bankacı kendi şişko de hatırlar aramızda öyle bir muhabbet vardır onla selamımı söyle yardımcı olsun sana kamış yanında gidersen gösterirsin yok kamışsız gidersen kamışının söyle ona sana en uygununu sağlar

oraya gittiğinde ismimi ver hatırlamazsa eniştesi bankacı kendi şişko de hatırlar aramızda öyle bir muhabbet vardır onla selamımı söyle yardımcı olsun sana kamış yanında gidersen gösterirsin yok kamışsız gidersen kamışının söyle ona sana en uygununu sağlar
Tamamdır abi çok yardımcı oldun sağolasın 🙂 En yakın zamanda görüşmek dileğiyle, irtibatta kalalım.

Eniştesi bankacı kendi şişko müthiş tarif olmuş hocam 😀 Daha da hatırlamazsa yapacak birşey yok 😀

Tamamdır abi çok yardımcı oldun sağolasın 🙂 En yakın zamanda görüşmek dileğiyle, irtibatta kalalım.
daha önerdik kardeşim ne yardımı yanyana gelirsek bir iki mera gösteririm sana ben işteyim her zaman çıkamıyorum sen öğrenci adamsın vaktin olur. irtibatta kalalım kardeşim rastgele

Back