Burzy
Yeni Üye
Selamlar ben Doğuş, 21 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum ve okuyorum. Memleketim Çanakkale, Anafartalıyım. Küçüklüğümden beri yazın 3 ayını Çanakkale'de geçirmekteyim. Bizim akrabalarımız orada balıkçılık ile uğraşıyor, bana da saldılar zehri 🙂 Çocukluğumdan beri kıyıdan kasnakla kesnekle, sinek iğneleriyle uğraşıyordum, ot balığı, küçük melanurlar,karagözler,sarıgözler,kefaller tutup tutup salıyordum 🙂 Istanbul'a döndüğümde de bu hobime sıkı bi şekilde devam etme isteği doğdu içime ve bu yaz kendime ilk defa olta ve makine almaya karar verdim. Birkaç kişinin yardımıyla, rehberliğinde uygun fiyata Bauer Baviera 390 Surfing kamış ve Okuma Pro Rvp-65 Makine aldım ve yaklaşık 1 aya yakın aktif bi şekilde Çanakkale'de bu takımla avlandım. Şimdi Istanbul'dayım. Ne yapacağımı bilmiyorum, Çanakkale ve Istanbul çok ayrı meralar, şimdi lüfer zamanı da yaklaşıyor, Çinekopuydu,Lüferiydi, Istavritiydi neyi nasıl alacağımı nerde avlanacağımı bilmiyorum. Şimdi yavaş yavaş araştırmaya başladım Istanbul'a gelir gelmez. Bakalım kısmetse 1 haftaya misinamı,iğnelerimi, takımlarımı, herşeyi araştırdıktan sonra balığa ve avlanma stiline göre malzemelerimi internetten temin edip, bir an önce başlamayı düşünüyorum. Herkese rasgele 🙂