Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hey Dostum Bu Lrf Harika Bir Şeymiş...

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
5 cm olanı var evet adet olarak da fazla fakat aksiyon olarak bence 11 Cm in üzerine tanımam 8 cm hırsız la mükemmel oluyor özellikle fudo 10 numara isparilerin soyunu kurutuyor.

11 cm ile 5 cm arasında mükemmel bir fark var denemekde fayda var tabikide berkley gulp falan hepsi 0 çekti 5 yada 7 cm di sadece istavrit aldı oda tek tük fujin baby worm iş yapıyor çalısıyor ama isome gibi balıkğın kısır olduğu zaman da almıyor bu neticede isome herşeyi her halükarda alıyor ve tatmin ediyor bence başka ürüne para vermek sadece fantezi :) sonuç ta 45 ile 55 tl arası bir ürün devamlı alınmıyor.
Hasan bey 11 santimi hırsızlı olarak bütün olarak mı kullanın diyosunuz ? sanırım aksiyon açısından fark yaratıyor doğru muyum ?

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Hamdi bey yardım lütfen :)
5 cm lik olan isome L pembe var mı ?

çalışacağım derinlik 3-10 metre arası, 3 gram daha ideal olur kanısındayım,
jighead mafsallı olanla standart olan arasında avcılık farkı nasıldır ? gerçi herikisinden de düşünüyorum
hakan abi sana verebileceğim en güzel tavsiye budur 11 cm isome kullanacaksan 1 adet 8 10 grm jiğhead i düzelt dümdüz olsun silikonu kullanacağın jiğhead e geçir çıkarttığın bölgecen düzledğin iğne gibi yaptığın jiğhead ı batır kuyruktan çıkart çıkan ucuna hırsız ( 8 cm ) ipini tut stoperler silikonun içerisinden yürüt en tepeden çıkart o şekilde kendi jiğhead ine geçir 1 silikonla avı tamamlarsın aksi halde 1 paket 1 avda biter.

bereketli avlar dilerim.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hakan abi sana verebileceğim en güzel tavsiye budur 11 cm isome kullanacaksan 1 adet 8 10 grm jiğhead i düzelt dümdüz olsun silikonu kullanacağın jiğhead e geçir çıkarttığın bölgecen düzledğin iğne gibi yaptığın jiğhead ı batır kuyruktan çıkart çıkan ucuna hırsız ( 8 cm ) ipini tut stoperler silikonun içerisinden yürüt en tepeden çıkart o şekilde kendi jiğhead ine geçir 1 silikonla avı tamamlarsın aksi halde 1 paket 1 avda biter.

bereketli avlar dilerim.
aliexpresten uzun yorgan iğneleri almıştım bu tür işlerde kullanırım diye :)))
mesaj alınmıştır kardeşim :)
şu hırsızı bağlama işini biraz netleştirmem lazım sanırım.
tecrübeleriniz çok değerli benim için ,
bir avda bir paket harcamak istemem tabiki

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
5 cm olanı var evet adet olarak da fazla fakat aksiyon olarak bence 11 Cm in üzerine tanımam 8 cm hırsız la mükemmel oluyor özellikle fudo 10 numara isparilerin soyunu kurutuyor.

11 cm ile 5 cm arasında mükemmel bir fark var denemekde fayda var tabikide berkley gulp falan hepsi 0 çekti 5 yada 7 cm di sadece istavrit aldı oda tek tük fujin baby worm iş yapıyor çalısıyor ama isome gibi balıkğın kısır olduğu zaman da almıyor bu neticede isome herşeyi her halükarda alıyor ve tatmin ediyor bence başka ürüne para vermek sadece fantezi :) sonuç ta 45 ile 55 tl arası bir ürün devamlı alınmıyor.
Biz yine de ürünlerin 0 çekmesinin, iş yapmasının veya yapamamasının mera özellikleri ile de ilgili olabileceği ihmalini göz ardı etmeyelim :) , sıfır çekti dediğiniz ürünler ile ne balıklar yakalandı :)

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aşağıdkai video 11cm için yardımcı olabilir.@*GeniuS un dediği bunun tek ve uzun hırsızlı olanı.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biz yine de ürünlerin 0 çekmesinin, iş yapmasının veya yapamamasının mera özellikleri ile de ilgili olabileceği ihmalini göz ardı etmeyelim :) , sıfır çekti dediğiniz ürünler ile ne balıklar yakalandı :)
evet haklısınız ben keni meram için konuşuyorum ... herşeyi denemek en önemlisi bizim işimiz ekonomi :)