Hiç çalışmadı dediğiniz sahte?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazarus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yerlisi yabancısı en iyi markalar dahil kim ne dediyse aldık. Belki 100 olmuştur. satın aldığım. Sahte ile bir balık tutmuşluğum yok. Çoğunu yok bahasına sattım, hediye ettim. Kısmet işi. Nasip olmadı tutmak.

Bende hiç çalışmayan sahte seaspin momotti 140 acc modeli... Öyle ki o zamanda iyi para verip aldığım sahteyede b.k kondurmakda istemiyorum kendi kendimi avutuyorum balık yoktur falandır filandır hep bir mazeretler hep bir toz konduramama durumu böyle bir ruh hali içersindeyim anlayacağınız 🙂 , bir gün pelikan nitroyla her attığımda çinekop sarıkanat alıyorum spinle kıyıdan öyle balık girdi anlayacağınız , dedim ki çıkarayım şunu da momottiyi takayım , başladım yine atçek atçek yav bir tane vur ne bilim geçerken takıl yada sırtından yakala , yok... Tekrar çıkardım nitroyu taktım valla peşpeşe üç tane balık aldım.Yani anlayacağınız momottinin yazdığım modelinine levrekte ne lüferde çalıştıramadım. Ayrıca konuda süper olmuş.Bir sürü iki ayaklı kandırıcılarda bu işe yeni başlayan arkadaşlarımızı kandırıp iş yapmayan sahteleri satamamış olurlar.

Bende hiç çalışmayan sahte seaspin momotti 140 acc modeli... Öyle ki o zamanda iyi para verip aldığım sahteyede b.k kondurmakda istemiyorum kendi kendimi avutuyorum balık yoktur falandır filandır hep bir mazeretler hep bir toz konduramama durumu böyle bir ruh hali içersindeyim anlayacağınız 🙂 , bir gün pelikan nitroyla her attığımda çinekop sarıkanat alıyorum spinle kıyıdan öyle balık girdi anlayacağınız , dedim ki çıkarayım şunu da momottiyi takayım , başladım yine atçek atçek yav bir tane vur ne bilim geçerken takıl yada sırtından yakala , yok... Tekrar çıkardım nitroyu taktım valla peşpeşe üç tane balık aldım.Yani anlayacağınız momottinin yazdığım modelinine levrekte ne lüferde çalıştıramadım. Ayrıca konuda süper olmuş.Bir sürü iki ayaklı kandırıcılarda bu işe yeni başlayan arkadaşlarımızı kandırıp iş yapmayan sahteleri satamamış olurlar.
ima nyokkey adında bi sahte o kadar övdüler o kadar övdüler anlatamam türkiyede yok zaten. sahteyi yüzdüremiyorum 😀

savage gear panic prey poperlardan bir tane alacağım ama rengine karar veremedim. indir.jpg.png

Şimdiye kadar aldığım sahtelerde hiç iş yapmayan ve at-çek yapmaktan haz duymadığım su üstü dog yüzüşü olanlar vardı. Elden çıkardım yer kaplamasın diye.

Bende büyük umutlarla aldığım, rapala maxrap 17 cm fmu kefal rengi olanı çalıştıramadım bir türlü.

Dün gaza gelip balığa gittim , toplamda 3 sahte kutusuyla gittim 30 adet sahte yapar birde bunların ufak olanlarını ince olanlarını üst üste koyduğum zaman 37 adet sahte yapar aşağı yukarı 25 adet sahte denedim yıllardır kutularında duran sahtelerin kutularını açtım ama yok . Attığımız yerde balık yoksa yapacak birşey'de yok😀

Bende büyük umutlarla aldığım, rapala maxrap 17 cm fmu kefal rengi olanı çalıştıramadım bir türlü.
Rapala max rap bende spine başladığımdan beri kullanıyorum benim en favori balık aldığım sahtemdir, en iyi rengi FPGH ve FRH dir sonra FGFR Ve FHC bu renklerde iyidir

Back