Alabalıkçı29
Aktif Üye
- Tepki
- 192
- Ödül
- 53
@korayb3406 Bilgilendirmen için teşekkür ederim abi. Kasna iyi düzeyde çıkıyor mu? Benim için at-çek avlarının yeri her zaman başkadır. O yüzden soruyorum.
Abi o tarafa en son 15 yıl önce gittim. Şuan ki durum nedir bilmiyorum. 🙁@korayb3406 Bilgilendirmen için teşekkür ederim abi. Kasna iyi düzeyde çıkıyor mu? Benim için at-çek avlarının yeri her zaman başkadır. O yüzden soruyorum.
Arkadaşlar konu başlığıyla biraz ilgisiz olacak ama buraya hirfanlı ile ilgili küçük bir uyarı düşmek istiyorum. Bayram günü namazdan sonra balığa çıktım tabi ben sazana çıktım. Her nekadar yasağın kalktığı ilk gün olsa da biz alacağımız sazanları geri bırakmayı planlıyorduk. Yumurtaların henüz tam dökülmediğini düşündüğümüz için. Neyse uzatmayım Sarıyahşi köyü ile Kırşehir’i bağlayan yeni yapılmış köprünün hemen ayaklarının dibinde, köprünün altında avlanmaya başladık, oltamızı attık. Gözünüzü ürkütmek gibi olmasın ama benden tavsiye kesinlikle üstünüzü görmediğiniz yerlerden olta sallamayın gidin daha güzel burunlar koylar bulun. Koca göl illa ki güzel yerler vardır. Sebebine gelince ise; yukarıdan daha Bismillah demeden 2 3 el saçmalı ile ateş açıldı. Tam tepemizden önümüzde ki karabataklara doğru. Hey hemşerim yapma etme dememize uyarmamıza rapmen dedi duyan çakallar daha iştaha gelip bu sefer 7 8 el daha sıktı jandarmayı aradık tabi ki sonuç nafile, açan güvrnlik gücümüz sağolsun bayağı bir ikilemde kaldı sarıyahşi’den mi gönderseek, kırşehirden mi ekibi diye. Ve en son bize 3-5 km uzaklıkta olan yerden değil de ta 60 km mesafelik karakoldan ekip yönlendirdiler tabi bu arada namussuzlar kaçtı. Kısacası uzatmayım jandarma gelene kadar çakal ekibi gitti. Yani siz siz olum böyle savunmasız kalabileceğiniz yerlere girmeyin biraz nacizane tavsiye olacak ama kusuruma bakmayın abartı yorum olduysa ama insan çaresiz, telaşlı hissediyor özellikle yanında 10 yaşında çocuk olunca. Bir de son bir not yanlız olmayın arkadaşlar başınıza bir iş gelse yanınızda size yardım edecek biris olmalı muhakkak. Ne yazık ki güzel ülkemin şerefsiz bazı insanları yüzünden mevzu olan durum böyledir. Saygılar.
Teşekkür ederim hocam sağolun..geçmiş olsun..