nagoyalı
Üye
burda baba cokSertaç abi " Hajime Murata " babayı bul işin ehli o orda.. 🙂
(link)
kisilere ait olta ve makina modelleri var 🙁
burda baba cokSertaç abi " Hajime Murata " babayı bul işin ehli o orda.. 🙂
(link)Stella Antares vs makine Worl Shaula kamış vs kamışlarin dizaynı proje geliştirmesinde bu adam baş rolde.. 🙂 diğer babaları bilmem ben spinle özellikle baitcasting sisteminde bu adamı takip ediyorum..
Sertaç abi aynı sitenin YouTube kanalını takip ediyorum.. Adamlar da her disiplinin farkı üstadları var.. Bizim burada duymadığımız bı sürü farklı disiplininin orda üstadları var..(link)
hocam bi de buraya bakin
tum shimano calisanlari
kamis makina yem vs
urun tanitimlari var
mesela dikkatimi ceken bi konuSertaç abi aynı sitenin YouTube kanalını takip ediyorum.. Adamlar da her disiplinin farkı üstadları var.. Bizim burada duymadığımız bı sürü farklı disiplininin orda üstadları var..
Balik populasyonunun fazla olmasi ve okyanus avcisinin bizim burdaki ici gecmis levreklerden daha agresif olmasi olabilir 🙂 bizde en ufak ses ve ışıktan sonra levrek alamiyoruz.. kac kez tanik oldum beni goren levregin sahtenin ucundan dondugune..mesela dikkatimi ceken bi konu
bizim sitelerde oludugum levrek avında sesai olacakmışız balık bizi görmeyecekmiş
makara yavaş sarılacakmış
vatandaş kameramanla suyun içinde kameranın ışıgı açık hem kamış ve makina hakkında bilgi veriyo
hemde çatır catır makinayı sarıp balıgı alıyo
Balik populasyonunun fazla olmasi ve okyanus avcisinin bizim burdaki ici gecmis levreklerden daha agresif olmasi olabilir 🙂 bizde en ufak ses ve ışıktan sonra levrek alamiyoruz.. kac kez tanik oldum beni goren levregin sahtenin ucundan dondugune..