Humminbird Helix 7 Dual Spectrum Chirp G3

Yusuf erol

Yeni Üye
Tepki
41
Ödül
15
Merhaba arkadaşlar. Türkiye'ye yeni giren bir modelisizlerle paylaşmak istedim. Sınıfında yani tuzlu suda gayet başarılı ve emsal cihazlara göre hesaplı bir cihaz. Cihaza sadece ayar yapma fırsatım anca oldu. Bakalım 22.12.2018 de tekrar deneme ve balık arama çalışmaları için balığa gidicem. Umarım denk gelir.
Ayar yaptıktan sonra 15 metre derinlikteki 10 santimlik ot balığı yada gelin balığı dediğimiz balıkların görüntüsünü yüklücem. Yakalıyarak gördüm o yüzden ot balığı dedim.
Bakalım cihazı kullanarak sizlerle tecrübe ve cihazın özelliklerini paylaşmaya devam edicem. Teşekkürler.20181214_111409.jpg 20181217_114512.jpg

Dosyalar

• 20181217_163708.jpg
    20181217_163708.jpg
    78.6 KB · Okunma: 99
Merakla takıp ediyoruz
Türkçe kullanım klavuzu varsa bende rica edebilirmiyim? Aynı üründen var daha kullanmak nasip olmadı. Akün kaç amper ve ne kadar seni idare etti merak ettim.

Her türlü tavsiye edebiliceğim bir cihaz. Yakın zamanda yurt dışjnda humminbir in fuarı oldu. Bir çok yeni ürün tanıttılar. Ama deniz balıkcklığı için dizay edilmiş gayet başarklı bir cihaz. Tavsiye ederim.
Almayı düşündüğüm bir ürün. Merakla test sonuçlarını bekliyorum.

Merakla takıp ediyoruz
Türkçe kullanım klavuzu varsa bende rica edebilirmiyim? Aynı üründen var daha kullanmak nasip olmadı. Akün kaç amper ve ne kadar seni idare etti merak ettim.
Ewet. Türkçe kullanım klavuzu var. Zaten bu özelliği cihazı kullanmanızı gayet kolaylaştırıyor. Akü olarak 12v 9a lik bir akü işinizi rahatlıkla görür. Lakin ben lamba ve benzeri şeylerde kullandığım için 12v 22a jel akü kjllanıyorum.

12v 24a jel aku aldim. Bende akuyu ayrica aydinlatma icin kullanicam. Ancak balik bulucuyu kullanirken zorlaniyorum. Turkce kullanim klavuzu benim icin cok onemli bir hale geldi. Mumkunse kullanim klavuzunun bir ornegini ulastirabilirmisiniz.

12v 24a jel aku aldim. Bende akuyu ayrica aydinlatma icin kullanicam. Ancak balik bulucuyu kullanirken zorlaniyorum. Turkce kullanim klavuzu benim icin cok onemli bir hale geldi. Mumkunse kullanim klavuzunun bir ornegini ulastirabilirmisiniz.
Paketin içinden çıkan yabancı kullanım kılavuzu. Ama cihazın ayarlatına girip dil seçimini türkçe yapıp o şekilde kullanıyorum. Özellikletininde ne işe yaradığını az çok biliyorum. O şekilde ayar yapıyorum.

Cihaz çok güzel arkadaşlar. 71 metre derinlikte çok net bi şekilde parazitsiz görüntüler veriyor. Sonrasında fotoğraf çekmeyi unutmuşum ama. Çapa atılıyken 50 metre derinlikte mercan izmarit istavrit balıklarını bile ekranda görebiliyorsunuz. Bakalım bu hafta sonuda gidebilirsem yeni görüntüler çekicem.20181222_145320.jpg

Back