Humminbird Helix 7 Dual Spectrum Chirp G3

Zemin görüntülerini de çekerseniz iyi olur. Taşlık, kırma taşlık, yosunluk vb gibi farklı görüntüler de arkadaşlara fikir verecektir.
Güzel paylaşımlar bunlar.

Son düzenleme:
Avınız bittikten sonra tüm parçaları yanınıza alabiliyor musunuz? Su altı tarayıcısı, kablolar vs.
Malum kıyılarda çok fazla hırsızlık oluyor. Geçen gün teknemin su tahliye tıpasını çalmışlar sırf bu yüzden denize açılamadım.

Avınız bittikten sonra tüm parçaları yanınıza alabiliyor musunuz? Su altı tarayıcısı, kablolar vs.
Malum kıyılarda çok fazla hırsızlık oluyor. Geçen gün teknemin su tahliye tıpasını çalmışlar sırf bu yüzden denize açılamadım.
Gayet basit ve kolat bi şekilde montajını yapıp sökebiliyorsunuz. En fazla söküp p
Toplaması 5 dakikanızı alır.

Ben de bu cihazi arastiriyorum suan. Cok marka model var arada kaldim. Dip yapisini da gosteriyor mu kaya kum camur vs. Renkler degisiyor mu dip yapisina gore?bir de bu cihaz 1000 watt a kadar destekliyormus. Ilerde 1kw lik bir airmar atna alsam bu cihaza takabilir miyim acaba.

Uzun zamandır sattığım humminbird helix 7 dual specktum g3 balık bulucumu tekrardan aldım. Ve 24 .10.2020 de yapmaya çalıştkğım avdan görüntüler. Ama ne yazıkki birşey yakalayamadım. Sonarı bildiğim için tekrar aynısından aldım. Gayet güzel sonuçlar veriyor. Parasına göre güzel. Ama büyük balık avcılığında daha çok acemiyim. Umarın bu konu hakkında yavaş yavas kendimi geliştiricem. Yani en verimli olduğu zamqnlar neler, en verimli olduğu yem nedir bu konular hakkınd pek bilgim yok. Bakalım hayırlısı. Yardımcı olmak isteyen olursa çok memnun olurum. 😊IMG_20201024_074943.jpgIMG_20201024_084715.jpgIMG_20201024_122518.jpgIMG_20201024_122656.jpgIMG_20201024_123949.jpgIMG_20201024_124408.jpg

Cihazınız yeniden hayırlı olsun. Benimde bir kaç sorum olacak
Hiç 100m civarında avlanıyor musunuz? dip yapısı ve asıl önemli olan o derinliklerde balık yazdırabiliyor musunuz?
Aynanız kaç watt'lık?
Birde yenisi ne kadara mal oldu?
Saygılar selamlar

Mrb öncelikle. 100 metrelere hiç gitmedim. Genelde 30 ile 75 metrelerde avlanıyom. Ama daha yeni başladım. Muhtemelen ayırır diye tahmin ediyorum. Aksi taktırde dual beam plas ayna varsıtandart aynasının 2 3 katı daha derinler için. Bendeki 500 w. Şu anda makina harita kartıyla 6.500 tl ye maal oldu. Tşk ederim.

Back