Çırak
Daimi Üye
- Adı
- Melih
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar. Birçoğu sıfır olan, kullanılmış olanlarında sıfırdan farkı olmayan ekipmanlarımı, kıyı avını artık büyük ölçüde bıraktığım için satmaya karar verdim. Alan arkadaşların keyifle kullanmalarını dilerim. Ankara içinde elden teslim, Ankara dışına pvc boru içerisinde ücret alıcı olarak her ile gönderim sağlayabilirim.
Genel Liste:
Kamışlar :
Gamakatsu Luxxe Yoihime Hana2 S54AL
Tict Sram Utr-68-Tor Answer - SATILDI
Tict Ice Cube IC-86.5TB-Sis - SATILDI
Abu Garcia Eradicator Realfinesse ERFS-610LS-TZ - SATILDI
Yamaga Blanks Blue Current 85 Tz Nano - All Range
Yamaga Blanks Blue Current III 711
Zenaq Defi Muthos Sonio 100M RG
Shimano Dialuna 3-21
Major Craft New Crostage CRX-T732AJI - SATILDI
Daiwa Lateo 86MLQ
Abu Garcia Salty Style SMJS-862UL-KR (Micro Shore Jigging)
Olympic Graphiteleader 18 Protone Gptc-632-3
Savege Gear Sg Salt 1DFR UL - 2 Adet
Trabucco Achab Squid Stick 180cm 150gr Bot Kamışı
Trabucco Achab Squid Stick 180cm 165gr Bot Kamışı
Makineler:
Daiwa 20' Saltiga 8000P
Daiwa Certate '19 LT 5000 DXH-ARK
Fiyat : 9.500TL (#Pe0.2 Toray Saltline Super Light Pe 150MT 0.2pe) - SATILDI
Fiyat : 11.000TL (#Pe0.2 Varivas Avani Saltwater Finesse PE x8 - İpin piyasa güncel fiyatı : 4.000TL) - SATILDI
Shimano 20' Calcutta Conquest DC 200HG (Sağ El)
Shimano Ultegra 14000 XSD
KAMIŞLAR:
Marka/Model : Gamakatsu Luxxe Yoihime Hana2 S54AL
Boy : 163cm
Atar aralığı : 0.1-1.5gr
Durum/Açıklama : Sıfır. Hiç kullanılmadı.
Fiyat : 17.000TL

Marka/Model : Tict Sram Utr-68-Tor Answer - SATILDI
Boy : 203cm
Atar aralığı : 0.2-3gr
Durum : Çok az kullanıldı. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : Sınıfının en iyilerinden biridir, zaten kamışı anlatmaya gerek yoktur.
Fiyat : 12.000TL

Marka/Model : Tict Ice Cube IC-86.5TB-Sis - SATILDI
Boy : 260cm
Atar aralığı : 0.4-18gr
Durum : Çok temiz kullanıldı. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : 1gr ve 1,5gr ağırlıkları rahatlıkla fırlatabilmesine rağmen kullanılan jighead, maket veya jig'i 2gr'dan itibaren hissetmeye başlayabilirsiniz. 15gr üzerini hiç denemedim. İnanılmaz keyifli, teknik ve güçlü bir kamıştır. Üst atarı 18 olmasına rağmen 2-3grlarda erimi çok iyidir. Zaten 4-5gr üzerinde erim mükemmeldir. Makine kamış dengesi için kamışın arka tarafında balans sistemi mevcuttur. Yukarıda da belirttiğim gibi kıyı takımları artık hiç bir işime yaramadığı için satıyorum aksi taktirde satılacak bir kamış değildir. Satıp satmamakta halen daha kararsızım.
Fiyat : 10.000TL

Marka/Model : Abu Garcia Eradicator Realfinesse ERFS-610LS-TZ - SATILDI
Boy : 208cm
Atar aralığı : 0.1-5.5gr
Durum : Sadece 1 kez deneme amaçlı kullanıldı. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : Abu Garcia markasının Japonya iç pazarı için üretmiş olduğu üst segment bir kamıştır. Torzite halka, Makine yatağı Fuji. %100 Nano Carbon ve TAF (Triarchy Force) teknolojileri ile ultra sağlam ve ultra hassas bir gövde, Ex.Fast aksiyonlu, Solid uçlu. Yer yer sığ (0,6-1,5gr) ve yer yer derin (1,5-5gr) bir mera yapınız varsa tek kamış ile ultra hassasiyet ve güç ile birlikte geniş bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Acaba satmasam mı dediğim kamışlarımdan biridir.
Fiyat : 7.000TL

Marka/Model : Yamaga Blanks Blue Current 85 Tz Nano - All Range
Boy : 257cm
Atar aralığı : 3-21gr
Durum/Açıklama : Çok kısa süreli kullandığım bir kamıştır. Fotoğrafta işaretlediğim makine yapağı sıkma parçasının kenarında parmağımdaki yüzükten kaynaklı çok ince bir çizik vardır, bunun haricinde çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur. Gövdesinde kılcal dahi çizik yoktur.
Fiyat : 15.000TL

Marka/Model : Yamaga Blanks Blue Current III 711
Boy : 242cm
Atar aralığı : 0.5-11gr
Durum : Sıfır. Hiç kullanılmadı.
Açıklama : Ege ve Akdeniz kıyılarından Levrek, Çipura, Melanur, Sargoz v.s. gibi türleri yakalamak için almıştım ama bir kez bile kullanmaya fırsatım olmadı. Amacına tam olarak hitap edecek kalitede ve güçte bir kamıştır.
Fiyat : 9.000TL

Marka/Model : Zenaq Defi Muthos Sonio 100M RG (Aynı kamışın klasik halka dizilimli modeli de vardır. Bendeki RG dizilim olan modelidir ve diğerinden daha pahalıdır). RG Dizilim detayı aşağıdaki örnek resimde gösterilmiştir.)
Boy : 305cm
Atar aralığı : 10-100gr
Açıklama : Zenaq Defi Muthos Sonio 100M, sahte yem, popper ve jig gibi bir çok farklı şekilde avlanmayı sağlayan, çok yönlü bir kamıştır. Balığa maksimum gücü uygularken, avcıya ise minimum yorgunluk yaşatmak üzerine tasarlanmıştır. 10 - 70 gram arası sahteleri ve 10 - 100 gram arası jigleri, mekan ve hava şartı gözetmeksizin en üst performansta atabileceğiniz orta sert sınıfı bu kamışla tanışmanın zamanı geldi.
Fiyat : 45.000TL

Marka/Model : Shimano Dialuna
Boy : 259cm
Durum : Sadece bir kaç kez kullanıldı. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : Ege ve Akdeniz kıyılarından Levrek, Çipura, Melanur, Sargoz v.s. gibi türleri yakalamak için almıştım ama bir kez bile kullanmaya fırsatım olmadı. Amacına tam olarak hitap edecek kalitede ve güçte bir kamıştır.

Marka/Model : Major Craft New Crostage CRX-T732AJI - SATILDI
Boy : 223cm
Atar aralığı : 0.6-10gr
Durum : Sadece bir kaç kez kullanıldı. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : Lrf'ye ilk başladığım zamanlarda almıştım, İlk göz ağırlarımdan biridir. Çok fazla kullanmaya fırsat bulamadan standa kaldırdım. Çok üst kalitede bir kamış olmasa da fiyat/performans bakımından kullanıcısının beklentilerini karşılayacaktır.
Fiyat : 3.000TL

Marka/Model : Daiwa Lateo 86MLQ
Atar aralığı : 7-35gr
Durum/Açıklama : Sadece birkaç lüfer sezonunda Filyos / Akcakoca kıyılarında kullandım. Çok temiz kullanılmış ve sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Fiyat : 8.000TL

Marka/Model : Abu Garcia Salty Style SMJS-862UL-KR (Micro Shore Jigging)
Atar aralığı : 0.8-15gr
Durum : Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama :Çok az kullandığım ama kullandığım süre içerisinde inanılmaz keyifli ve verimli avlar yaptığım çok güzel bir kamıştır. Kamışı internette ilk gördüğümde "Micro Shore Jigging" ibaresi çok ilgili çekmişti, bu kamışa bir şans vermeliyim diye düşündüm, ve kıyı avcılığım süresince bana en çok keyif veren kamışlardan biri oldu. 3-7gr arası maketler 3-10gr arası jigler ile inanılmaz balıklar yakalım. Maket kullanırken bu kamışı maket için üretmişler düşünüyorken, jig e geçince haydaa ya bu tam bir jig kamışı diyordum
Uzun lafın kısası oldukça eğlenceli avlar yaptım kendisi ile. Ancak şunu söylemem gerek; 30-40cm ye kadar olan balıklarda çok sorun olmasa da 40cm üzeri her balık bu kamışın biraz yumuşak gövdesi sebebi ile sizden tecrübenizi konuşturmanızı rica edecektir.
Fiyat : 4.500TL

Marka/Model : Olympic Graphiteleader 18 Protone Gptc-632-3
Boy : 191cm
Atar aralığı : 50-120gr (Max.300gr)
Açıklama : Tekneden kullanmak için almıştım ama bu kamışa göre bir merada av yapmaya hiçbir zaman fırsat bulamadım. 50-120gr arasında slow jigging yapabilir, Max.300gr'a kadar kurşun ile tekneden yemli avlar yapabilirsiniz.

Marka/Model : Savege Gear Sg Salt 1DFR UL - (Bu kamıştan 2 adet mevcuttur)
Boy : 218cm
Atar aralığı : 8-18gr
Fiyat : 2.000TL /Adet

Marka/Model : Trabucco Achab Squid Stick 180cm 150gr Bot Kamışı - Fiyat : 1.500TL
Marka/Model : Trabucco Achab Squid Stick 180cm 165gr Bot Kamışı - Fiyat : 1.500TL

MAKİNELER:
Marka/Model : Daiwa 20' Saltiga 8000P
Devir : 4.8:1
Sarım : 92cm
Satın Alındığı Yer : Japonya
Fiyat : 40.000TL

Marka/Model : Daiwa Certate '19 LT 5000 DXH-ARK
Devir : 6.2:1
Sarım : 105cm
Satın Alındığı Yer : Türkiye
Fiyat : 30.000TL

Marka/Model : Shimano Soare '21 C2000SSPG XR - (Japonya) - (Bu Makineden 2 adet mevcuttur)
Devir : 4.6:1
Sarım : 62cm
Durum/Açıklama : Çok az kullanılmıştır. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Fiyat : 9.500TL (#Pe0.2 Toray Saltline Super Light Pe 150MT 0.2pe) - SATILDI
Fiyat : 11.000TL (#Pe0.2 Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8 - İpin piyasa güncel fiyatı : 4.000TL) - SATILDI

Marka/Model : Shimano 20' Calcutta Conquest DC 200HG (Sağ El)
Sarım : 74cm
Durum/Açıklama : Sadece 1 kez kullanılmıştır. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Fiyat : 12.500TL (Varivas High Grade x4 Pe1.5 ip ile birlikte)

Marka/Model : Shimano Ultegra 14000 XSD
Devir : 4.3:1
Sarım : 103cm
Durum/Açıklama : İkinci el olarak yakın bir arkadaşımdan satın aldım. Herhangi bir arızası yoktur.
Fiyat : 7.500TL (Üzerinde sarmış olduğum ip Gosen Jigging 8 Braid 300 Mt. Multicolor, ancak ip kalınlığını hatırlayamıyorum.)

Keyifli hobiler dilerim.
Genel Liste:
Kamışlar :
Gamakatsu Luxxe Yoihime Hana2 S54AL
Yamaga Blanks Blue Current 85 Tz Nano - All Range
Yamaga Blanks Blue Current III 711
Zenaq Defi Muthos Sonio 100M RG
Shimano Dialuna 3-21
Daiwa Lateo 86MLQ
Abu Garcia Salty Style SMJS-862UL-KR (Micro Shore Jigging)
Olympic Graphiteleader 18 Protone Gptc-632-3
Savege Gear Sg Salt 1DFR UL - 2 Adet
Trabucco Achab Squid Stick 180cm 150gr Bot Kamışı
Trabucco Achab Squid Stick 180cm 165gr Bot Kamışı
Makineler:
Daiwa 20' Saltiga 8000P
Daiwa Certate '19 LT 5000 DXH-ARK
Fiyat : 11.000TL (#Pe0.2 Varivas Avani Saltwater Finesse PE x8 - İpin piyasa güncel fiyatı : 4.000TL)
Shimano 20' Calcutta Conquest DC 200HG (Sağ El)
Shimano Ultegra 14000 XSD
KAMIŞLAR:
Marka/Model : Gamakatsu Luxxe Yoihime Hana2 S54AL
Boy : 163cm
Atar aralığı : 0.1-1.5gr
Fiyat : 17.000TL

Boy : 203cm
Atar aralığı : 0.2-3gr
Durum : Çok az kullanıldı. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : Sınıfının en iyilerinden biridir, zaten kamışı anlatmaya gerek yoktur.
Fiyat : 12.000TL

Boy : 260cm
Atar aralığı : 0.4-18gr
Durum : Çok temiz kullanıldı. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : 1gr ve 1,5gr ağırlıkları rahatlıkla fırlatabilmesine rağmen kullanılan jighead, maket veya jig'i 2gr'dan itibaren hissetmeye başlayabilirsiniz. 15gr üzerini hiç denemedim. İnanılmaz keyifli, teknik ve güçlü bir kamıştır. Üst atarı 18 olmasına rağmen 2-3grlarda erimi çok iyidir. Zaten 4-5gr üzerinde erim mükemmeldir. Makine kamış dengesi için kamışın arka tarafında balans sistemi mevcuttur. Yukarıda da belirttiğim gibi kıyı takımları artık hiç bir işime yaramadığı için satıyorum aksi taktirde satılacak bir kamış değildir. Satıp satmamakta halen daha kararsızım.

Boy : 208cm
Atar aralığı : 0.1-5.5gr
Durum : Sadece 1 kez deneme amaçlı kullanıldı. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama : Abu Garcia markasının Japonya iç pazarı için üretmiş olduğu üst segment bir kamıştır. Torzite halka, Makine yatağı Fuji. %100 Nano Carbon ve TAF (Triarchy Force) teknolojileri ile ultra sağlam ve ultra hassas bir gövde, Ex.Fast aksiyonlu, Solid uçlu. Yer yer sığ (0,6-1,5gr) ve yer yer derin (1,5-5gr) bir mera yapınız varsa tek kamış ile ultra hassasiyet ve güç ile birlikte geniş bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Acaba satmasam mı dediğim kamışlarımdan biridir.

Marka/Model : Yamaga Blanks Blue Current 85 Tz Nano - All Range
Boy : 257cm
Durum/Açıklama : Çok kısa süreli kullandığım bir kamıştır. Fotoğrafta işaretlediğim makine yapağı sıkma parçasının kenarında parmağımdaki yüzükten kaynaklı çok ince bir çizik vardır, bunun haricinde çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur. Gövdesinde kılcal dahi çizik yoktur.
Fiyat : 15.000TL

Marka/Model : Yamaga Blanks Blue Current III 711
Boy : 242cm
Atar aralığı : 0.5-11gr
Fiyat : 9.000TL

Marka/Model : Zenaq Defi Muthos Sonio 100M RG (Aynı kamışın klasik halka dizilimli modeli de vardır. Bendeki RG dizilim olan modelidir ve diğerinden daha pahalıdır). RG Dizilim detayı aşağıdaki örnek resimde gösterilmiştir.)
Boy : 305cm
Atar aralığı : 10-100gr
Açıklama : Zenaq Defi Muthos Sonio 100M, sahte yem, popper ve jig gibi bir çok farklı şekilde avlanmayı sağlayan, çok yönlü bir kamıştır. Balığa maksimum gücü uygularken, avcıya ise minimum yorgunluk yaşatmak üzerine tasarlanmıştır. 10 - 70 gram arası sahteleri ve 10 - 100 gram arası jigleri, mekan ve hava şartı gözetmeksizin en üst performansta atabileceğiniz orta sert sınıfı bu kamışla tanışmanın zamanı geldi.
Fiyat : 45.000TL

Marka/Model : Shimano Dialuna

Boy : 223cm
Atar aralığı : 0.6-10gr
Açıklama : Lrf'ye ilk başladığım zamanlarda almıştım, İlk göz ağırlarımdan biridir. Çok fazla kullanmaya fırsat bulamadan standa kaldırdım. Çok üst kalitede bir kamış olmasa da fiyat/performans bakımından kullanıcısının beklentilerini karşılayacaktır.
Fiyat : 3.000TL

Marka/Model : Daiwa Lateo 86MLQ
Atar aralığı : 7-35gr
Durum/Açıklama : Sadece birkaç lüfer sezonunda Filyos / Akcakoca kıyılarında kullandım. Çok temiz kullanılmış ve sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Fiyat : 8.000TL

Marka/Model : Abu Garcia Salty Style SMJS-862UL-KR (Micro Shore Jigging)
Atar aralığı : 0.8-15gr
Durum : Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Açıklama :Çok az kullandığım ama kullandığım süre içerisinde inanılmaz keyifli ve verimli avlar yaptığım çok güzel bir kamıştır. Kamışı internette ilk gördüğümde "Micro Shore Jigging" ibaresi çok ilgili çekmişti, bu kamışa bir şans vermeliyim diye düşündüm, ve kıyı avcılığım süresince bana en çok keyif veren kamışlardan biri oldu. 3-7gr arası maketler 3-10gr arası jigler ile inanılmaz balıklar yakalım. Maket kullanırken bu kamışı maket için üretmişler düşünüyorken, jig e geçince haydaa ya bu tam bir jig kamışı diyordum
Fiyat : 4.500TL

Marka/Model : Olympic Graphiteleader 18 Protone Gptc-632-3
Boy : 191cm
Atar aralığı : 50-120gr (Max.300gr)
Açıklama : Tekneden kullanmak için almıştım ama bu kamışa göre bir merada av yapmaya hiçbir zaman fırsat bulamadım. 50-120gr arasında slow jigging yapabilir, Max.300gr'a kadar kurşun ile tekneden yemli avlar yapabilirsiniz.

Marka/Model : Savege Gear Sg Salt 1DFR UL - (Bu kamıştan 2 adet mevcuttur)
Boy : 218cm
Atar aralığı : 8-18gr
Fiyat : 2.000TL /Adet

Marka/Model : Trabucco Achab Squid Stick 180cm 150gr Bot Kamışı - Fiyat : 1.500TL
Marka/Model : Trabucco Achab Squid Stick 180cm 165gr Bot Kamışı - Fiyat : 1.500TL

MAKİNELER:
Marka/Model : Daiwa 20' Saltiga 8000P
Devir : 4.8:1
Sarım : 92cm
Fiyat : 40.000TL

Marka/Model : Daiwa Certate '19 LT 5000 DXH-ARK
Sarım : 105cm
Satın Alındığı Yer : Türkiye
Fiyat : 30.000TL

Marka/Model : Shimano Soare '21 C2000SSPG XR - (Japonya) - (Bu Makineden 2 adet mevcuttur)
Devir : 4.6:1
Sarım : 62cm
Durum/Açıklama : Çok az kullanılmıştır. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.

Marka/Model : Shimano 20' Calcutta Conquest DC 200HG (Sağ El)
Sarım : 74cm
Durum/Açıklama : Sadece 1 kez kullanılmıştır. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Çizik, kırık, çatlak, tamir gibi bir durum yoktur.
Fiyat : 12.500TL (Varivas High Grade x4 Pe1.5 ip ile birlikte)

Marka/Model : Shimano Ultegra 14000 XSD
Devir : 4.3:1
Sarım : 103cm
Durum/Açıklama : İkinci el olarak yakın bir arkadaşımdan satın aldım. Herhangi bir arızası yoktur.
Fiyat : 7.500TL (Üzerinde sarmış olduğum ip Gosen Jigging 8 Braid 300 Mt. Multicolor, ancak ip kalınlığını hatırlayamıyorum.)

Keyifli hobiler dilerim.
Son düzenleme: