İğneden silikonun kaymasını önleyecek yöntemler

İsco5034

Üye
Tepki
11
Ödül
13
Merhaba hobidaşlar. Gerek normal jighead gerek carolina sistemde , silikonun iğneden kolay kaymasını önleyecek yöntemler nelerdir? Tırnaklı jigheadler özellikle dayanıksız silikonları zedeliyor. Stoperli jigheadinde çok engellediğini söyleyemem. Sizin kendi kullandığınız farkli yöntemler varsa paylaşır mısınız?

Silikonu taktıktan sonra herhangi bir misinayla silikonun üzerinden bir düğüm atabilirsiniz ama silikonu kesecek kadar sıkmamaya dikkat edin

owner-11681-cultiva-x-head-lrf-jighead-2-5g-58622-jpg.jpeg

Bu tarz jigheadler o konuda çok fayda sağlıyor. Belki kendiniz de yapabilirsiniz.

119758 dosyayı görüntüle

Bu tarz jigheadler o konuda çok fayda sağlıyor. Belki kendiniz de yapabilirsiniz.
konuyu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım. Youtube'da bir video buldum. Klasik iğne düğümünü yapıyor videodaki kişi mono misina ile. Fazlalıkları alıyor ve 5 sarım mono misinadan düğüm oluyor. Üzerine sabit durması için çok az japon damlatıyor. Deneyeceğim bende bakalım.

konuyu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım. Youtube'da bir video buldum. Klasik iğne düğümünü yapıyor videodaki kişi mono misina ile. Fazlalıkları alıyor ve 5 sarım mono misinadan düğüm oluyor. Üzerine sabit durması için çok az japon damlatıyor. Deneyeceğim bende bakalım.
Elinizde fazladan kullanmadığınız ya da artmış ip misina varsa iğne üzerine sarıp japon yapıştırıcıyla sabitleyebilirsiniz.
Hafif bir tümsek olması silikonun kaymasına engel olacaktır. Uzun zamandır lrf ve spin jigheadlerine uyguluyorum, memnunum.

Back