İHTİYACI OLANA SICAK FIRSAT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

muhsin

Aktif Üye
Tepki
73
Ödül
38
Değerli arkadaşlar. Zamanında alıp büyük olanını 1 kez kullandığım 2 adet çocuk oto koltuğunu ihtiyacı olana vermek istiyorum. Resimleri yüklemeye çalıştım. Ürünler sağlamdır. Sadece güneşte durduğu için büyüğünün rengi solmuştur. Büyüğünün oturma yerinde 1cm dikiş yerinden açılma vardır. başka her hangi bir sorun yoktur. Ürünler İstanbul Bağcılardan teslim edilecektir. sembolik olarak 1 adet sahte yem karşılığında verilecektir.
(link)
(link)
(link)

merhaba Muhsin abi.
ben ortadaki koltuğa talibim.
özelden mesaj gönderdim.

Arkadaşlar büyük koltuk arkadaşa hediye edildi. Küçük oto koltuk yükselticisi ihtiyacı olana hediyedir.

Ne güzel bir olay, ihtiyacı olanın işini görecektir. Teşekkürler Muhsin.

paylaşmak kadar güzel bir şey varmı, yaşadığımız şuanki düzende insanlar birbirlerine selam bile vermeye çekinirken bu tarz hareketler beni çok mutlu ediyor yüreğine sağlık muhsin abi, 👍

benimde ihtitacım vardı bir dönem fakat bizimkini oturtamadık, şöför koltuğuni tercih etti her zaman, 🙂 Bu arada bilmeyen arkadaşlara hatırlatalım araç koltuğu olmadan arabamızda küçük çocuklarımızı taşımak suç.

İyi temennileriniz için teşekkür ederim. Oto koltuk yükselticisi hala sahibini bekliyor. yok'mu isteyen? 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back