Iki kamış arasında kaldım (spin)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karub34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karub34

Üye
Tepki
96
Ödül
38
Merhabalar,

CROSTAGE ALMAYA KARAR VERDİM AMA YENİ SERİ VE ESKİ SERİ ARASINDAKİ FARK HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ÖNERİNİZ NEDİR.

MAJOR CRAFT CROSTAGE CRK-962M 290CM 15-42G
MAJOR CRAFT NEW CROSTAGE CRX-962M 290CM 15-42G

Sanırım en belirgin özellik sap kısmının uzunluğu yeni seride sanki biraz sap uzunluğu kısalmış.

Eski seri olanını ben kullanıyorum , güzel hafif sağlam bir kamış. 2 sene önce almıştım bu zamana kadarda halen kullanıyorum lakin belli bir tecrübeye geldikten sonra insan aradaki farkları anlamaya başlıyor kamış sadece uçtan esniyor. Belki bu markanın ML kamışlarının durumları böyledir yada artık biraz daha kısa L bir kamış kullanmanın zamanı gelmiştir diyorum kendime 🙂

Ben yeni seri kullanıyorum. 962m olandan. Eski serisini kullanmadım bilmiyorum ve ilk defa major craft kullanıyorum.
Sadece makine yatağı beni rahatsız ediyor onun dışında çok memnunum kamıştan.
Makine yatağına makineyi takınca arkadaki plastik somun gibi olan şeyi sıkıştırdığımda bir de metal olan bir şey var onu da sıkıştırıyorum. yani kontra somun gibi bir şey. 2 tane halka sıkıyorsun makineyi tutturmak için. bu beni rahatsız ediyor makineyi kullanırken. ara sıra sürekli elime değdiği için sıkmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Ben yeni seri kullanıyorum. 962m olandan. Eski serisini kullanmadım bilmiyorum ve ilk defa major craft kullanıyorum.
Sadece makine yatağı beni rahatsız ediyor onun dışında çok memnunum kamıştan.
Makine yatağına makineyi takınca arkadaki plastik somun gibi olan şeyi sıkıştırdığımda bir de metal olan bir şey var onu da sıkıştırıyorum. yani kontra somun gibi bir şey. 2 tane halka sıkıyorsun makineyi tutturmak için. bu beni rahatsız ediyor makineyi kullanırken. ara sıra sürekli elime değdiği için sıkmak gerekiyor.

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum abi, elim değdiği için somun hareket edip makine yatağını tam sıkamıyor. Var mıdır acaba bir çözümü?

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum abi, elim değdiği için somun hareket edip makine yatağını tam sıkamıyor. Var mıdır acaba bir çözümü?

Su tesisatçılarının kullandığı makara üzerine sarılı beyaz silikonlu sarımlar var 1 milyoncularda falan bulunuyor veya nalburda ucuz bişey.Ben daiwa kamışımda ondan sarmıştım.Somun sıkılaşıyor ve açılmıyor.Denemenizi öneririm.

@Emrecan Kaya ben henüz çözüm aramadım. ama @gelibolu abinin yazdığını deneyebilrsin.

Ben yatağı komple değiştirmezsem altına üstüne bir şey sürmem 🙂 Ya elim alışacak ya elim alışacak yani 🙂

Back