Iki Resim Arasındaki Fark!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çaça
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Verdiğiniz linkte ki ürünler biri 8gr biri 3gr yanlış gormediysem kardeş. Sadece yanlışlık olmasın diye ugrasiyorum. Saygılarımla
Evet gramları farklı ama model aynı yazıyor daha önceden varmıştır büyük ihtimalle aynı gramlarda, bende merak edip baktım modeller aynı yazıyor orjinal ürün yani sonuçta sadece isimlerde bi sıkıntı var ürünün kutusunda ne yazıyor model adları yine aynımı acaba onu merak ettim elinde olan birisi kutularının resmini çekip atsa iyi olur 🙂

Aynen dediğiniz gibi kardeş. Yanlız şunu da soylemeden gecmeyeyim tekrar benim anladığım diyorum. Çünkü nette artık o kadar üçkağıtçılik yapılıyor ki anlatamam. Ana satıcı sayfasını bile kopyalayıp reklam yapanlar var. Ben o yüzden diyorum benim anladığım kadarıyla diye.

Cihan bey siz hiç konusmadiniz konuyu açıp seyre daldiniz herhalde 🙂
Kusura bakmayın, bir işim çıktığı için ara ara baktım birşey yazamadım.
Savage gear resmi sitesine baktım, Cengiz balıkçılığın siteye koyduğu resim ile aynı.
(link)
Cengiz'de sadece 3 gr olanın resmi farklı ve diğer ismini vermediğim sitede bütün gramajlarda bu resim kullanılmış görülüyor. Yani açıkçası hem Cengiz hem söz konusu sitede bulunan bu resim kafa karıştırıyor. Tamamen farklı bir model.

Kafa karıştıran site hangisi bilinen bir site mi yoksa dediğim gibi spot ürün olabilecek bir site mi yada üçkağıtçı bir sitemi acaba

Kafa karıştıran site hangisi bilinen bir site mi yoksa dediğim gibi spot ürün olabilecek bir site mi yada üçkağıtçı bir sitemi acaba
Bilindik bir site. Emin olamadığım için isim vermek istemedim. Ayrıca Cengiz Balıkçılığın da neden 3 gr için farklı bir resim koyduğu anlaşılamıyor.

3 gr olan ürün 4.3 cm boyut da farklı ondan dolayı aksiyon verilebilmesi için ağız ve karın yapısı 6.6 cm den farklı olabilir diye düşünüyorum. Cengiz balıkçılık pek hata yapabilecek bir firma değil gibi geliyor bana

Cengiz'de her iki ürünü de gördüm. Aynı isimli ürün, şeklen küçük gramajlıda farklı, büyük gramajlıda farklı diye anımsıyorum.

O zaman burada ki fark o malum sitenin ya ayni isim altında bilmeden yanlış resim kullanmasi yada gerçekten spot satması diye düşünüyorum ben. Saygılarımla

Back