Ikinci el bölümü onaylanmayan ilan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karadvt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karadvt

Aktif Üye
Tepki
73
Ödül
38
Konu baska yerlere çekilmeye başlandı. O yuzden sildim. silerseniz ya da kapatırsanız iyi olur.

Son düzenleme:
Aynı durum benimde başıma geldi. herhangi bri açıklama yapılmadan uçuyor ilanlar.

Merhaba.

Olta ignelerimin bir kısmını ilana koydum ki satarim veya takas ederim diye. Bir türlü onaylanmadı.

Ilkinde insanlar güvenle alabilsin diye gittigidiyor uzerinden eklemistim. Elektronikle hobi olarak ugrasiyorum. Orada ikinciel malzeme ve fazlalik malzemelerimi satmisligim vardir. Kargo cok ucuz diye igneleri de ekledim. Bu alicinin yararinaydi. Ticari sanip hadi sildiler dedim. Ikincide normal ekledim yine yayimlanmadi.

Yok tenezzül edip bir mesaj da atmiyorlar ki şurada sorun var diye. Biz de ona göre tamam der pesine düşmeyiz ya da duzenleriz. Ayni igneden 10 bin tane yok elimde ki ticari olsun.

Ilan açmak için konu olusturmamis olanlara söylüyorum. Mesela konuyu olusturdunuz gonderdiniz ya yonetime. Bekliyorsunuz ki yayinlanacak ya da reddedilecek de size bildirim gelecek. Hicbir uyari yok. Ikinciel bolumune surekli bakmaniz gerekir ilaniniz var mi diye. Siz de sanarsiniz ki hala onayda. Degil. Reddedilmiş ama sebebi de belli degil , reddedildigine dair uyari da yok. Ben anlamadim bu işi.

3-5 olta ignesi çok da önemli degil ama severek takip ettigim bu foruma yakıştıramadım bu tutumu.

Bu mesajı gorecek diger üyelere söylüyorum. Sattigimin hepsi farkli markalarin 4 kutu igneleriydi. Kimisi 50 li kimisi 100 lu kutu. 4 kutunun neresi ticari oluyor gerçekten merak ettim.

Neyse ben icimdekileri dökmek istedim. Sadece bilinsin istedim.

Değerli forum üyelerine saygılarımla...
Geçmiş dönemde yaşanılanlardan bildiğimi size aktarayım illaki bir kriter uymuyordur. Mesela ürününüz sıfır dahi olsa piyasa fiyatından satamazsınız sıfır ürününüz bile ikinci el muamelesi görür ve en az piyasa fiyatının %30 altında bir fiyat belirlemeniz gerekiyor. İlanların onaylanmamasının %90 sebebi bu oluyor. Cevap verme konusuna gelince bu forumdaki yönetici arkadaşlara bu konuda hak veriyorum hepsi gönüllü çalışan ve işi gücü olan insanlar. Eğer ki bu sitede maaşlı çalışan insanlar olsa hep beraber hesabını soralım işini düzgün yap diye ama gönüllü esasıyla çalışılan bir forumda herşeyin kusursuz bir şekilde cevaplanmasını beklememek gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta burası bir forum sitesi ürün satım yeri değil.

Back