Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ikinci el surf takım

Katılım
30 Tem 2017
Mesajlar
761
Tepkime puanı
816
Puanları
93
Yaş
32
Konum
Edirne
Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
yemli avlar için surf takım aranıyor.
uygun bir şeyler bakıyorum benim hanım için. ikinci el olması hem acemiliğini atması için de iyi olur. takas düşünen varsa sahtelerle takas da düşünürüm. değilse de fiyatı konuşulur.
 

reelmaster

Daimi Üye
Katılım
22 Şub 2017
Mesajlar
2,033
Tepkime puanı
4,658
Puanları
113
Yaş
55
Konum
KOCAELİ
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Atar aralığın ve bütçen ne Hakan ?
 
Katılım
30 Tem 2017
Mesajlar
761
Tepkime puanı
816
Puanları
93
Yaş
32
Konum
Edirne
Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
atar aralığına dair bir fikrim yoktu açıkçası.
şöyle;
1) saroz bölgesinde özellikle kış aylarında spin/lrf kumluk bölgelerde pek çalışmıyor. şu an yaz’a giriyor olduğumuz halde oldukça iyi çalışıyor ama kışın zaten rüzgar 30 km/h esiyor, o durumda da sahteyi atmak pek mümkün olmuyor. öyle durumlar için gidersem atıp levrek bekleyeceğim

2) yaz aylarında denize gideceğim ve illa ki kamp yapacağım. denize girerken özellikle olta ile birlilte ayakta dikilemeyeceğim zamanlarda oltam suda olsun diye gündüz dibe yatıracağım, artık mırmır, çupra, sargoz.. ne gelirse hesabı bekleyeceğim bir takım kurmak istiyorum.

buradan yanıt gelmeyince “en azından denerim” diyerekten decathlon’dan 290(evet sadece 290) gibi komik bir rakama 80-150 atarlı takım aldım. misina, kamış, makine hepsi içinde. olur mu bilmiyorum tabii. daha 1. avda kırılıp bozulabilir 😂

velhasılı, beni yarıyolda bırakmayacak, aldığıma pişman olmayacağım, doğru bakım ile senelerce beni idare edecek bir takım arıyorum. 2. el olmasını istememin sebebi ucuz olsun diye çünkü çok kullanmayacağım. daha çok spin/lrf takılıyorum ben ve çalıştırıyorum da artık. ama benim hanım illa da yemli takım diye ısrar ediyor. geçen buna kasnak gibi bir şey verdim, ucuna jighead ve tavuk takıp indirdi yere bir tane büyük hani, bir tane ufak karagöz ve çok sayıda vuruş alınca yemli de yemli diye tutturdu anlayacağın abi :)
 

Bigalı17

Yeni Üye
Katılım
12 May 2021
Mesajlar
18
Tepkime puanı
4
Puanları
3
Adı
Ayhan Tüzümet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar. Albastar King surf 7000 makina mevcut elimde çok temiz 2 av kullanılmış düşünürseniz, işinizi rahat görür Saroz taraflarında.
 
Son düzenleme: