Ilk Balık Avım

Olta attığınız süreçte, bulunduğunuz bölgede belki de;
1- balık yoktu,
2- balık vardı ama yeme saldırgan olmadığı bir zamandaydı,
3- balık vardı ama sizin denemediğiniz bir derinlikteydi,
4- balık vardı ama kullandığınız yemlerin, renkleri boyları aksiyonları uygun değildi,
5- balık vardı ama kullandığınız yemleri, çekiş hızınız uygun değildi.

Teşekkür ederim

Kıbrıs balık cenneti liman içine değilde dışarı atmanı öneririm kıyıdaki son otel ile liman arasındaki rıhtım kendini geliştirmen için çok uygun
30 gr mavi, pembe ve krom parlak üç renk 30 gr jig edin
Jiglerin arka çarpma iğnelerini çıkarıp irice arka ucu delikli tekli iğnelerden çarpma iğnenin takılı olduğu halkaya takıp atışlara başla jig dibe indikten sonra aralıksız
Hızlıca çekip yavaşça boşunu sar
Veya hızlıca düz sarım yap
Dibe takılma ihtimali jig kıyıya yaklaştıkça artar bu yüzden jig yaklaşınca takmamak için hızlı düz sarımla sarıp yeniden atış yapabilirsin
Rast gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mendirekten denize doğru olan tarafı diyorsunuz . Birkaç kişi daha aynı şeyi söyledi . İlk fırsatta oraya gidiyorum 🙂
Açıkçası jiglerle alakalı önyargılarım var bu yüzden 1 tane jig aldım onu da cok kullanmak istemedim takılır gider diye . Anlıyorum ki takılır diye korkmamak lazım kaybede kaybede takmamayı öğreneceğiz mecburen 🙂
Teşekkürler cevabınız için .

Teşekkür ederim

Mendirekten denize doğru olan tarafı diyorsunuz . Birkaç kişi daha aynı şeyi söyledi . İlk fırsatta oraya gidiyorum 🙂
Açıkçası jiglerle alakalı önyargılarım var bu yüzden 1 tane jig aldım onu da cok kullanmak istemedim takılır gider diye . Anlıyorum ki takılır diye korkmamak lazım kaybede kaybede takmamayı öğreneceğiz mecburen 🙂
Teşekkürler cevabınız için .

Bu işin fıtratında var takmak
50 den fazladır denize verdiğim jig sayısı
Aldığım balıkları düşününce hiç umurumda değil

Aliexpress'ten ucuz jigler alabilirsin. İş görüyorlar. Elin alışana kadar zaiyat fazla oluyor, daha az canını sıkar.

Bu işin fıtratında var takmak
50 den fazladır denize verdiğim jig sayısı
Aldığım balıkları düşününce hiç umurumda değil

Biraz önce gittim jig alayım diye buralarda herşey karaborsa. Satıcı 30 liralık malzemeye 100 lira diyor üçlü iğne bile yok jigin üstünde. Daiwa SL 145f aldım bitane geldim jigi Türkiyeden bakacam inşallah
Aliexpress'ten ucuz jigler alabilirsin. İş görüyorlar. Elin alışana kadar zaiyat fazla oluyor, daha az canını sıkar.

Denemek lazım bakayım aliexpresse. Teşekkürler

Biraz önce gittim jig alayım diye buralarda herşey karaborsa. Satıcı 30 liralık malzemeye 100 lira diyor üçlü iğne bile yok jigin üstünde. Daiwa SL 145f aldım bitane geldim jigi Türkiyeden bakacam inşallah

Denemek lazım bakayım aliexpresse. Teşekkürler

Decathlon jigler de hesaplıdır ordan da alabilirsin

Decathlon jigler de hesaplıdır ordan da alabilirsin

İzin zamanımız gelsin inşallah decathlonda baya malzeme var . Çoğu av malzemeleri dukkanından daha cok malzeme gördüm videolarda

aynen hem uygun hem iş yapıyor
bence de farklı renklerde decathlondan alın

Para harcamak önemli değil bir işle uğraşıyorsan maliyetine katlanmak lazım ama Kıbrıs'ta maalesef durum böyle . Türkiye'de 1 olan burada 3 .

Kıbrıs'ta gümrük vergisi daha azdır sanırım ? yani öyleyse aliexpress gibi alışveriş sitelerinden çok daha uyguna alabilirsiniz istediklerinizi.

Kıbrıs'ta gümrük vergisi daha azdır sanırım ? yani öyleyse aliexpress gibi alışveriş sitelerinden çok daha uyguna alabilirsiniz istediklerinizi.
Kıbrıs'ta gümrük Türkiye'den aşağı kalmıyor maalesef . Hem ürünün gelme garantisi yok . Çünkü resmiyette böyle bir ülke yok . Bir adres verirken Mersin 10 olarak veriliyor . Gelir mi gelmez mi 😀

Back