İlk kez balık tutacağım istanbul

Tepki
47
Ödül
23
Merhaba arkadaşlar , ilk kez ava çıkacağım tuzla,kartal,pendik,maltepe,bostancı,dragos hemen hemen bütün anadolu yakası uyar 🙂
Neyse sorum: bu aylarda nerede hangi balığı nasil tutabilirim ? Ve saat kaç gibi gidilmeli?

bu aylarda pek balık yok. sabredersen kayalık midyelik bölgelerden midye ile karagöz alabilirsin. nisan mayıs gibi izmarit, istavrit, eşkine başlar yavaş yavaş. ama en güzel öğrenme düşe kalka deneye yanıla, boş döne döne, sabrede ede, yılmadan, yeniden yeniden oltayı kapıp sahile gide gide olur 🙂

ilk kez ava çıkacaksan ilk önce kimsenin olmadığı bir yerde oltanın ucuna sadece kurşun takarak atma çalışması yapmanı tavsiye ederim.. video sitelerinde atış teknikleri ile ilgili bir sürü video var onları izleyerek ve balık tutanları gözlemleyerek teorik bilgiye ulaşabilirsin..pratiği de kendin deneyerek yaparsın.. ben de bu şekilde başlamıştım..

karagözler ufak ufak kendini göstermeye başladı , bu sene çok geç kaldılar
kıyıdan yemli karagöz alabilirsin diye düşünüyorum

ilk kez ava çıkacaksan ilk önce kimsenin olmadığı bir yerde oltanın ucuna sadece kurşun takarak atma çalışması yapmanı tavsiye ederim.. video sitelerinde atış teknikleri ile ilgili bir sürü video var onları izleyerek ve balık tutanları gözlemleyerek teorik bilgiye ulaşabilirsin..pratiği de kendin deneyerek yaparsın.. ben de bu şekilde başlamıştım..
Anladım Hocam ilk başta balık tutma amacı olmadan genel olarak takımları kendim hazırlayıp atcam diğer balıkçılara rezil olmayız hem tavsiye için teşekkür ederim 🙂

Merhaba arkadaşlar , ilk kez ava çıkacağım tuzla,kartal,pendik,maltepe,bostancı,dragos hemen hemen bütün anadolu yakası uyar 🙂
Neyse sorum: bu aylarda nerede hangi balığı nasil tutabilirim ? Ve saat kaç gibi gidilmeli?
istersen bizle beraber takılabilirsin. hem Spin hem lrf duruma göre takılıyoruz. Medcezir'in oralarda oluyoruz genelde. 4-5 kişilik bi ekibiz. hepimiz orda balık tutarken tanıştık. Nezaman istersen yardımcı olurum-oluruz. mesaj atman yeterli

Back